Στις 11 Απριλίου τελικά η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Παρασκευή, 02 Απρίλιος 2021 12:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις 11 Απριλίου τελικά η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Μετατίθεται κατά μία εβδομάδα η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς αντί για την Κυριακή 4/4, η διοργάνωση θα ξεκινήσει τελικά στις 11 Απριλίου.

Η αναβολή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν επικυρωθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ οι τροποποιήσεις στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, κάτι που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 2 Απριλίου, οπότε και η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα οριστούν οι διάφορες Επιτροπές της.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα επαναρχίσει από εκεί που διεκόπη (5η αγωνιστική για 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 7ο, 8ο, 9ο και 10ο όμιλο και 4η για 5ο και 6ο όμιλο). Θα διεξαχθεί μόνο ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και οι πρωταθλητές των 10 ομίλων θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα δώσουν μονούς αγώνες μεταξύ τους. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα σφραγίσουν το εισιτήριο της ανόδου για τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι στον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής μετέχουν οι εκπρόσωποι της Λακωνίας, Άρης Σκάλας, Μολαϊκός και Πανγυθεατικός.

Εξάλλου, ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, έκανε γνωστό επίσης ότι την Τετάρτη 7 Απριλίου θα οριστούν οι εξ’ αναβολής αγώνες στους 10 ομίλους, για να μην υπάρχουν εκκρεμότητες.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Γ’ Εθνικής θα αναλάβει ο Άγγελος Δανιήλ (ΕΠΣ Αχαΐας), ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει στην Επιτροπή και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίος Φρέρης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών