Υποψήφιος για πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ο Π. Πριστούρης

Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2021 13:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποψήφιος για πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ο Π. Πριστούρης

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας γνωστοποίησε ο Παναγιώτης Πριστούρης. Ο Σπαρτιάτης επιχειρηματίας και νυν γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας είναι επικεφαλής της κίνησης «Ποδηλατική Αναγέννηση». Στο παρελθόν έχει, ακόμα, διατελέσει ταμίας και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση ο κ. Πριστούρης αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι,   
Σωματεία μέλη της ΕΟΠ,

Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, επικεφαλής της κίνησης “Ποδηλατική Αναγέννηση”.

Επιπλέον θέτω υποψηφιότητα για την θέση του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας μας, στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για να ακουστεί επιτέλους στην ολομέλεια ποδηλατική φωνή.

Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω μέσα από την πολυετή ποδηλατική μου δράση.

Με τιμήσατε ιδιαίτερα με την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία έχω διατελέσει Ταμίας, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας.

Ήμασταν μαζί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Ιδιαίτερα τα δύσκολα χρόνια έδωσα βροντερό “παρών” και έμεινα μαζί σας στις επάλξεις, διατηρώντας ζωντανό το άθλημά μας. Δεν φοβήθηκα. Δεν παράτησα τα πεντάλ, έμεινα εδώ υπηρετώντας το άθλημά μας, μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου.

Επιστέγασμα της προσπάθειας των αθλητών μας, μαζί με την αμέριστη στήριξή μας, η συγκομιδή πολλών μεταλλίων σε Διεθνείς διοργανώσεις. Αλλά το σπουδαιότερο, η συμμετοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στα τρία αγωνίσματα.

Σήμερα, είναι η ώρα όλες οι υγιείς ποδηλατικές δυνάμεις να συμπορευθούν με την “Ποδηλατική Αναγέννηση”, στην προσπάθεια αγωνιστικής ανάτασης, με στόχο και όραμα, το καλύτερο για το αγαπημένο μας άθλημα.

Διεκδικούμε την στήριξή σας και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας, την προσπάθεια για ένα λαμπρό μέλλον της Ελληνικής Ποδηλασίας.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Κ. Πριστούρης
Γ.Γ. Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας
Επικεφαλής Παράταξης “Ποδηλατική Αναγέννηση”»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών