Δωρεά της Γ. Καλοειδή στο Κολυμβητήριο Σπάρτης

Ευχαριστίες του Αθλητικού Οργανισμού στην επιχειρηματία και τον Ν. Κρητικό

Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2020 12:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεά της Γ. Καλοειδή στο Κολυμβητήριο Σπάρτης

Τις θερμότερες ευχαριστίες τους στην κ. Γεωργία Καλοειδή, βασική μέτοχο της εταιρείας  «Δ. ΚΑΛΟΕΙΔΗΣ-Γ. ΚΑΛΟΕΙΔΗ Α.Ε. - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ», εκφράζουν ο  πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης για τη  δωρεά ποσού ύψους 5.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη ενίσχυση κάλυψε την αγορά πετρελαίου για το Ματάλειο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Σπαρτής.

Όπως επισημαίνει ο Οργανισμός, «η δωρεά αυτή συμβάλλει τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του Ματάλειου Δημοτικού Κολυμβητηρίου».

Επίσης, ο Αθλητικός Οργανισμός ευχαριστεί θερμά και τον βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικό «για τη διαμεσολάβηση του και την συμπαράσταση του, προκειμένου να λάβουμε τη δωρεά αυτή».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti