«Αθλητισμός για όλους» στην πράξη με σφραγίδα Πανγυθεατικού

Τμήμα για ΑμεΑ σύστησε ο σύλλογος του Γυθείου

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 07:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Αθλητισμός για όλους» στην πράξη με σφραγίδα Πανγυθεατικού

Για ακόμα μια φορά ο Πανγυθεατικός ΓΣ πρωτοπορεί και προάγει τον αθλητισμό. Αυτή τη φορά, κάνοντας πράξη το σύνθημα «Αθλητισμός για Όλους», ο σύλλογος του Γυθείου «με  μεγάλη χαρά και κάθε επισημότητα» ανακοίνωσε τη δημιουργία τμήματος για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ).

Το νέο τμήμα αναλαμβάνει η γυμνάστρια του συλλόγου κ. Γεωργία Παραή-Κολοκούρη, η οποία είναι ειδικευμένη στην Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή. Παράλληλα, επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από ψυχολόγους και φυσιοθεραπευτές θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του τμήματος και σε εξατομικευμένες παρεμβάσεις.

Οι προπονήσεις και η επιλογή αθλήματος θα προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ατόμου, το οποίο θα μπορεί να προπονείται τόσο ομαδικά όσο και ατομικά.

Επισημαίνεται πως η συμμετοχή στο τμήμα ΑμεΑ είναι δωρεάν.

«Η ίδρυση του τμήματος ΑμεΑ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς που βρισκόμαστε στο Σύλλογο και συνεχίζει την παράδοση της φιλοσοφίας του Πανγυθεατικού, που δε μένει μόνο στην ανάπτυξη των λαοφιλών αθλητικών τμημάτων, αλλά ανοίγει τις πόρτες του σε όλα τα μέλη της κοινωνίας μας», σημειώνει η διοίκηση του Πανγυθεατικού.

Pangytheatikos AmeA

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος