Στο πλευρό της διοίκησης για αναδιάρθρωση οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βλαχιώτη

Οργανωτικά θέματα τέθηκαν στη ΓΣ του συλλόγου

Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 14:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο πλευρό της διοίκησης για αναδιάρθρωση οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βλαχιώτη

Μέσω ανακοίνωσής τους, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βλαχιώτη εκφράζουν την πλήρη στήριξή τους στις ενέργειες της διοίκησης του συλλόγου -και στο κοινό αίτημα όλων των ομάδων της Football League- για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και δημιουργία μιας ενιαίας Super League 2 - Β' Εθνικής με βόρειο και νότιο όμιλο. Υπενθυμίζεται ότι οι σύλλογοι της Football League απειλούν να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα, αν δεν υλοποιηθούν οι αξιώσεις τους, έχοντας μάλιστα ήδη καταθέσει τις σφραγίδες των ομάδων στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αναλυτικά, οι παίκτες του Αστέρα Βλαχιώτη τονίζουν:

«Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι.

Η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19, έχει πλήξει σε πολύ μεγάλο βαθμό την οικονομία της χώρας. Το οικονομικό αντίκτυπο ιδιαίτερα στο χώρο του ποδοσφαίρου λόγω των περιοριστικών μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι καταστροφικό για των βιωσιμότητα των ΠΑΕ.

Με έντονη ανησυχία για το μέλλον των οικογενειών μας παρατηρούμε τα αρνητικά γεγονότα που διαδραματίζονται στον χώρο του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Αφού ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη και τον κύριο Πέτρο Μαρτσούκο για όσα μας παρέχει.

Δηλώνουμε συμπαραστάτες και επικροτούμε τις ενέργειες της Διοίκησης της ομάδας μας, προκείμενου να δοθεί ΑΜΕΣΑ λύση από την πολιτεία και τους φορείς του ποδοσφαίρου προκειμένου να προχωρήσει η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.
Μια αναδιάρθρωση που θα έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική ευρωστία όλων των ΠΑΕ και την ανάπτυξη του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλούμε τον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη να ανταποκριθεί στο κοινό αίτημα των ΠΑΕ της Football League και να προχωρήσει στην αναγκαία αναδιάρθρωση και στη δημιουργία μιας ενιαίας Super League 2 - Β' Εθνικής με Βόρειο και Νότιο όμιλο.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό, κύριο Κυριάκο Μητσοτσάκη, να παρέμβει στο θέμα της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σας καλούμε να κάνετε πράξη το νόμιμο και ηθικό για τις οικογένειές μας και όλους τους ανθρώπους που υπηρετούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τιμής, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βλαχιώτη».

Τι συζητήθηκε στην έκτακτη
γενική συνέλευση
Με πολυάριθμη συμμετοχή φίλων και μελών του Αστέρα Βλαχιώτη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/9 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη, έκτακτη γενική συνέλευση της ομάδας, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης, σύστασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, ενώ επί τάπητος τέθηκε η δυνατότητα αγοράς μετοχών που σύντομα -με αναλυτική ανακοίνωση- θα καθορίζεται ο τρόπος της προμήθειας τους.

Παρέστησαν ο δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος με συνεργάτες του, «αποδεικνύοντας έμπρακτα την αρεστή συνεργασία μας προς όφελος του τόπου μας και την στήριξή τους στην ομάδα μας», όπως επισημαίνει ο Αστέρας Βλαχιώτη.

Επίσης, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς «που είναι συνεχώς δίπλα μας και βοηθά με κάθε τρόπο την ομάδα μας και με συντονισμένες ενέργειες την πρόταση μας για την σύμπτυξη της S.L.2 και F.L. σε μια ενιαία Β' Εθνική», σημειώνει η ομάδα του Δ. Ευρώτα και προσθέτει: «Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια μας για μια ομάδα όλων των Λακώνων και ευελπιστούμε στην στήριξη τους και την συμμετοχή τους».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland