Μεταγραφική «βόμβα» του Μολαϊκού με Κράσι

Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 12:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεταγραφική «βόμβα» του Μολαϊκού με Κράσι

Τον έμπειρο Αλβανό επιθετικό Ματέο Κράσι, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στον Αστέρα Βλαχιώτη, απέκτησε ο Μολαϊκός ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σε ανακοίνωσή της για την ένταξη του 29χρονου δεινού σκόρερ στο δυναμικό της, η ομάδα των Μολάων αναφέρει τα εξής: «Ο έμπειρος στράικερ με πέρασμα από ομάδες Β´ ΕΘΝΙΚΗΣ και Γ´ ΕΘΝΙΚΗΣ, φέτος θα πλαισιώσει τον ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΤΖΗΣΙΜΙΩΤΗ στη γραμμή κρούσης του ΜΟΛΑΙΚΟΥ φορτώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.

Ο ΜΟΛΑΪΚΟΣ καλωσορίζει τον Κράσι, του εύχεται υγεία, ευτυχία και να παραμείνει ο χαρακτήρας που είναι. Πολλά γκολ φίλε KRASI».

Ο νεαποκτηθείς επιθετικός του Μολαϊκού, Μ. Κράσι, ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας και τον κ. Βασίλη Καλαμβόκη μέσω της ακόλουθης δήλωσης: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΜΟΛΑΙΚΟΥ και προσωπικά τον κύριο Καλαμβόκη Βασίλη. Γνωρίζοντας τον κύριο Καλαμβόκη Βασίλη και αφού μου εξήγησε το όνειρο του ΜΟΛΑΪΚΟΥ, αμέσως συμφώνησα να έρθω να παίξω για αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο, τον ΜΟΛΑΪΚΟ, την ΜΟΛΑΪΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti