Στο πλευρό των Καρυάτιδων και ο Δ. Σπάρτης

Συνάντηση στο δημαρχείο για διερεύνηση οικονομικής στήριξης

Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 15:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο πλευρό των Καρυάτιδων και ο Δ. Σπάρτης

Ενημερωτική συνάντηση με στόχο τη αναζήτηση τρόπων οικονομικής συμβολής  στις Καρυάτιδες Σπάρτης, με φόντο τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Κατηγορίας, οργανώνει ο Δ. Σπάρτης. Η σύσκεψη θα λάβει χώρα την Πέμπτη 17/9 και ώρα 7:00 μμ στο παλαιό δημαρχιακό μέγαρο της λακωνικής πρωτεύουσας στην κεντρική πλατεία.

Στη σχετική ανακοίνωση ο Δ. Σπάρτης: «Όπως ίσως γνωρίζετε, οι “ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ”, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Λακωνίας, κατέκτησε επάξια μια θέση στην Α΄ Εθνική κατηγορία!

Τώρα όμως για να μπορέσει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών θα χρειαστεί την έμπρακτη υποστήριξη και ενίσχυση όλων των φορέων, επιχειρηματιών και φιλάθλων της πόλης.

Μόνο με τη βοήθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ θα καταφέρουν τα κορίτσια αυτά να κερδίσουν το στοίχημά τους!!

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!

Όλοι όσοι θα μπορούσατε να ενισχύσετε αυτή τη προσπάθεια είσαστε ευπρόσδεκτοι!

Ίδια είναι και η προδιάθεσή μας να συνδράμουμε όλα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, αν και τα οικονομικά μας είναι πολύ περιορισμένα!»

Τέλος, για δε τον ΠΣ «Η Σπάρτη», ο Δ. Σπάρτης αναφέρει πως «δυστυχώς οι πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις ανάγκασαν τη Διοίκηση της ομάδας να δηλώσει ότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος