Έκτακτη γενική συνέλευση του Αστέρα Βλαχιώτη

Αποχή από δραστηριότητες με απαίτηση την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος

Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2020 14:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκτακτη γενική συνέλευση του Αστέρα Βλαχιώτη

Σε έκτακτη γενική συνέλευση προχωρά το ΔΣ του Αστέρα Βλαχιώτη, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη με κύριο θέμα τον σχεδιασμό της ομάδας που θα αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες.

«Η παρουσία όλων των φίλων του Αστέρα Βλαχιώτη κρίνεται απαραίτητη», σημειώνει στο κάλεσμά του το ΔΣ της ομάδας του Δ. Ευρώτα.

Αναβάλλονται όλες
οι δραστηριότητες της ομάδας
Παράλληλα, τo ΔΣ του Αστέρα Βλαχιώτη ανακοίνωσε την αναβολή όλων των φιλικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί, καθώς και των δραστηριοτήτων της ομάδας, μέχρι νεοτέρας, μετά την παράδοση της σφραγίδας της ομάδας που έγινε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως μέτρο πίεσης για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με τη δημιουργία δύο ομίλων στη Super League 2. Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη διαδικασία παράδοσης των σφραγίδων προέβη το σύνολο των ομάδων της Football League.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος