Σκοπευτικοί αγώνες στο Σκοπευτήριο Σελλασίας

Παρών για προπόνηση ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μ. Μίτας

Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2020 15:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σκοπευτικοί αγώνες στο Σκοπευτήριο Σελλασίας

Αγώνες Σταθερού Στόχου Β’ κατηγορίας προκηρύσσει αυτό το Σαββατοκύριακο 12-13/9/2020 ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Σκοπευτήριο Σελλασίας του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης, το Σάββατο 12/9, από τις 3:30΄ μμ έως τις 7:30΄ μμ και την Κυριακή 13/9 από τις 9:00 πμ έως τη 1:00 μμ. Τα αγωνίσματα που θα διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες είναι: Κεντρικής Πυροδότησης 30+30, Πιστόλι σπορ Γ-Ε-Ν, 10-8-6, standard και Πιστόλι Ταχύτητος Ανδρών.

Γενικές διατάξεις
1. Ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚ.Ο.Ε. και της I.S.S.F.
2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία και ομάδες της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε. που έχουν σε ισχύ Δ.Α.Ι για το 2020.
3. Οι αθλητές θα πρέπει κατά την είσοδό τους στο σκοπευτήριο να έχουν μαζί ιατρική βεβαίωση από τον θεράποντα Ιατρό, όπως ρητά αναφέρεται σε σχετική ΚΥΑ και Εγκύκλιο της ΣΚΟΕ.
4. Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνον από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 15 € το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής.
5. Όπλα και φυσίγγια με φροντίδα των σκοπευτών ή των σωματείων τους.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μ. Μίτας
για προπόνηση στη Σελλασία
Εν τω μεταξύ και πάλι τη Σπάρτη θα επισκεφθεί, μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της σκοποβολής Μάκης Μίτας.

Ειδικότερα, την Κυριακή 13/9 το πρωί ο κορυφαίος αθλητής θα βρίσκεται στο σκοπευτήριο Σελλασίας για προπόνηση. Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης απευθύνει κάλεσμα στους σκοπευτές του Ομίλου και γενικά της Πελοποννήσου να προσέλθουν στο σκοπευτήριο, να προπονηθούν με τον Μ. Μίτα και να αποκομίσουν οφέλη από τις σκοπευτικές ικανότητες - δεξιότητές του.

«Φίλε Μάκη το Διοικητικό Συμβούλιο και οι αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης σε ευχαριστούν που επιλέγεις το σκοπευτήριό μας για τις προπονήσεις σου», σημειώνει σχετικά ο Σκοπευτικός Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος