Αντίο Γ’ Εθνική: Ανακάλεσε τη συμμετοχή του ο ΠΣ «Η Σπάρτη»!

Στη θέση των Σπαρτιατών ο Μολαϊκός

Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2020 14:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντίο Γ’ Εθνική: Ανακάλεσε τη συμμετοχή του ο ΠΣ «Η Σπάρτη»!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις ως προς την παρουσία του ΠΣ «Η Σπάρτη» στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς οι Σπαρτιάτες ανακάλεσαν την αίτηση που είχαν υποβάλλει στη διοργανώτρια αρχή, ακυρώνοντας έτσι τη συμμετοχή τους, εξαιτίας  οικονομικών προβλημάτων. Η ομάδα της Σπάρτης, πλέον, έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί μόνο στο τοπικό πρωτάθλημα της Λακωνίας.

 Πρώτος επιλαχών για την κάλυψη του κενού που αφήνουν οι Σπαρτιάτες ήταν ο Αμυκλιακός (ως 2ος του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Λακωνίας), ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε τον προβιβασμό, καθώς δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο να οργανώσει τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική. Έτσι, οι διοργανωτές του πρωταθλήματος απευθύνθηκαν στον  Μολαϊκό, ο οποίος τερμάτισε 3ος στο περσινό τοπικό πρωτάθλημα, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να απαντούν καταφατικά στην προοπτική ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Σε σχετική ανακοίνωση του Μολαϊκού αναφέρονται τα εξής: «Ο ΟΦΜ ΜΟΛΑΙΚΟΣ μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κύριος Καρράς Παναγιώτης με τον πρόεδρο του ΜΟΛΑΙΚΟΥ , όπου του μεταβίβασε ότι ο Αμυκλιακός δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, βρισκόμαστε (ΜΟΛΑΙΚΟΣ) στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε ΠΑΡΩΝ στα σαλόνια της Γ’ Eθνικής».

Πάντως, ο σύλλογος των Μολάων ελπίζει να δοθεί το εύλογο διάστημα για την συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, αλλά και να υπάρξει ανάλογη κατανόηση από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, λόγω της αιφνίδιας τροποποίησης του σχεδιασμού των Μολαϊτών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος