Ματαιώθηκε το «3ο Monemvasia Run Challenge»

Λόγω των οδηγιών για τον κορωνοϊό

Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2020 14:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ματαιώθηκε το «3ο Monemvasia Run Challenge»

Στο πλαίσιο διαχείρισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, η διεξαγωγή αγώνων δρόμου εκτός σταδίου έχει αλλάξει ριζικά μορφή ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού και εξακολουθεί να αλλάζει με βάση τις νεώτερες οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις που προκάλεσαν και την ακύρωση του φετινού «Σπάρταθλον», το Αθλητικό - Πολιτιστικό Σωματείο «Καστροπολίτες Μονεμβασίας» οδηγήθηκε σε απόφαση ματαίωσης της φετινής διοργάνωσης του «3ου Monemvasia Run Challenge», που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020. Πρόκειται για τον αγώνα δρόμου απόστασης 20 χλμ., καθώς και τους παράλληλους αγώνες δρόμου 5 χλμ. και 1.5 χλμ.

Όπως εξηγούν οι διοργανωτές, «βιώνοντας τις συνεχείς αλλαγές που ουσιαστικά συρρικνώνουν τα αγωνίσματα και πιστεύοντας ακράδαντα πως η σταθερότητα και η σαφήνεια των όρων είναι η βάση όλων των σχέσεων αγαστής συνεργασίας (τέτοια επιθυμούμε να αναπτυχθεί ανάμεσα σε εμάς ως διοργανωτές και σε εσάς ως φίλες/ους δρομείς) θεωρούμε πως η πιο υπεύθυνη και γενναία απόφαση εκ μέρους μας είναι να ματαιώσουμε την διεξαγωγή του 3ου Monemvasia Run Challenge, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020».

Επίσης, τα μέλη του Σωματείου «Καστροπολίτες Μονεμβασίας» επισημαίνουν: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας οι οποίοι παρά την ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία ήταν για μία ακόμη φορά στο πλευρό μας δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους στο δρομικό κίνημα και την εμπιστοσύνη στο Σωματείο μας. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την ομάδα των ανθρώπων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν τη διοργάνωση ως εθελοντές. Ευχαριστούμε τον Δήμο Μονεμβασίας και τον Αστυνομικό Σταθμό Μονεμβασίας για τη χορήγηση των σχετικών αδειών διεξαγωγής του αγώνα.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε, ξεχωριστά, την καθεμία και τον καθένα δρομέα καθώς και τον κάθε σύλλογο που εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στο 3ο Monemvasia Run Challenge. Η συγκυρία δεν επιτρέπει να τρέξουμε μαζί φέτος. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με την πίστη ότι θα συναντηθούμε στη Μονεμβασιά σε μία διοργάνωση – γιορτή του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος