Ο Πανγυθεατικός εκφράζεται κατά των εξαρτήσεων!

Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 16:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Πανγυθεατικός εκφράζεται κατά των εξαρτήσεων!

Σε μια αξιέπαινη απόφαση προχώρησε το ΔΣ του Πανγυθεατικού ΓΣ. Από τη φετινή περίοδο, μέρος του ιματισμού των τμημάτων του συλλόγου θα συνοδεύεται από κοινωνικά μηνύματα!

Στη θέση που παραδοσιακά τοποθετείται το λογότυπο κάποιου χορηγού, θα τοποθετούνται φράσεις και εικόνες κοινωνικού χαρακτήρα, με σκοπό –όπως αναφέρουν τα στελέχη του συλλόγου– «να στέλνουμε ηχηρά μηνύματα για την καταπολέμηση φαινομένων, που αποτελούν μάστιγα για την εποχή μας!». Η αρχή του εγχειρήματος έγινε ήδη με τις στολές προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας.

«Λέμε ΟΧΙ στα Ναρκωτικά. Προστατεύουμε τις ζωές μικρών και μεγάλων! Αθλούμαστε και αγαπάμε τη ζωή μας, κρατώντας τη μακριά από κακές συνήθειες!», επισημαίνει ο Πανγυθεατικός.

Αποστολή του αθλητισμού, ερασιτεχνικού και επαγγελματικού, (πρέπει να) είναι και η προσήλωση και επιτέλεση ενεργειών και δράσεων κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Ακολουθώντας πιστά αυτές τις αρχές, αξίζουν εύσημα για την πρωτοβουλία του Πανγυθεατικού και μακάρι η κίνηση αυτή να βρει μιμητές!

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος