Τέσσερις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στον Άρη Σκάλας

Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 13:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τέσσερις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στον Άρη Σκάλας

Η στελέχωση του ρόστερ του Άρη Σκάλας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει τους Λάκωνες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, συνεχίζεται με την ανανέωση τεσσάρων ακόμα παιχτών που αποτέλεσαν στυλοβάτες της περυσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Λακωνίας.

Τις προσπάθειες της ομάδας  θα συνεχίσουν να στηρίζουν οι: Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Χριστάκος, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Θεόδωρος Κολλάτος.

Ο Γιάννης Χρήστου είναι διεθνής και με πολυετή καριέρα στα γήπεδα των ανώτερων κατηγοριών. «Αναβάθμισε σημαντικά την ποιότητα της ομάδας μας με την έλευση του στο δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου», επισημαίνει ο Άρης Σκάλας.

Ο Γιάννης Χριστάκος είναι πολύπειρος μέσος, με πολλές συμμετοχές στο ανώτερο επίπεδο. «Αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που έχει αναδείξει το λακωνικό ποδόσφαιρο», όπως αναφέρει ο σύλλογος.

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι ακραίος επιθετικός, με ευχέρεια να αγωνίζεται και στα δύο άκρα. «Εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην περυσινή αγωνιστική περίοδο», σημειώνει ο Άρης Σκάλας.

Ο Θεόδωρος Κολλάτος έχει πολλές συμμετοχές με την ομάδα στο απώτερο παρελθόν. «Με την εμπειρία και το αδιαμφισβήτητο αγωνιστικό πνεύμα του έδωσε πολύτιμες λύσεις συμβάλλοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος», παρατηρούν οι ιθύνοντες της ομάδας.

«Τους ευχόμαστε υγεία, εκφράζοντας τη βεβαιότητα μας ότι θα συμβάλουν τα μέγιστα στην επιτυχή πορεία της ομάδας μας», καταλήγει το ΔΣ του Άρη Σκάλας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti