Η Δ. Σταθάκη του ΓΑΣ Σκάλας πρωταθλήτρια Ελλάδας Κ16

Αισιοδοξία δημιούργησαν οι επιδόσεις αθλητών του συλλόγου

Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2020 15:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Δ. Σταθάκη του ΓΑΣ Σκάλας πρωταθλήτρια Ελλάδας Κ16

Με τη νεανική ομάδα πέντε αθλητών εκπροσωπήθηκε ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος (ΓΑΣ) Σκάλας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στις 11-12 Ιουλίου στην Πάτρα. Εξαιρετικές παρουσίες και επιδόσεις για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου της Σκάλας, οι οποίοι έχοντας ξεπεράσει τον εαυτό τους για ακόμα μια χρονιά, σημείωσαν νέα ατομικά ρεκόρ και άφησαν μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον.

Πρωταγωνίστρια ήταν η Δέσποινα Σταθάκη. Τί κι αν δεν έχει κλείσει ακόμα τα 14 χρόνια της, τί κι αν έχει έναν ακόμα χρόνο στην ίδια κατηγορία, κατάφερε με το άλμα της στα 5,66 μ. να πετύχει την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο! «Σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα της και τα αθλητικά προσόντα που διαθέτει, είμαστε αισιόδοξοι ότι στο μέλλον θα δούμε σπουδαία πράγματα από αυτό το παιδί», επισημαίνει σχετικά ο ΓΑΣ Σκάλας.

Η Γιώτα Σμπυράκου αγωνίστηκε στον ακοντισμό και στην σφαιροβολία. Κατέκτησε την 6η και 5η θέση αντίστοιχα, «χωρίς όμως να πραγματοποιήσει εμφάνιση ανάλογη των προσόντων της», όπως σημειώνει ο ΓΑΣ Σκάλας και προσθέτει: «Κάθε αγώνας αποτελεί  το εφαλτήριο που χρειάζεται ο αθλητής για να ξεπεράσει τον εαυτό του και τα όρια του. Δεν θα αργήσει να το πετύχει αυτό και τότε θα καταφέρει να πάρει αυτό που της αναλογεί ως αθλήτρια».

Ο Γιώργος Μυρίτης ήρθε 7ος στο αγώνισμα των 200 μ. με εμπόδια, πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με 29,00 δευτ. (29,68 το προηγούμενο), «σε ένα αγώνισμα στο οποίο ξεκίνησε να το “μαθαίνει” στα μέσα του Ιουνίου», όπως επισημαίνει ο σύλλογος του Δ. Ευρώτα, συμπληρώνοντας: «Η προσαρμογή του στο αγώνισμα και η εξέλιξή του είναι ραγδαία προσμένοντας έτσι πολλά περισσότερα από αυτόν στο μέλλον».

Αυτή, όμως, που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η ομάδα της μικτής σκυταλοδρομίας 4Χ200 με τους Μυρίτη, Ζούμα, Σταθάκη, Μπατσάκη, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία εκπληκτική κούρσα, συνέτριψαν το ρεκόρ τους κατά 5 δευτερόλεπτα και πλασαρίστηκαν στην 7η θέση. «Σε συνδυασμό με το ότι τα 3/4 της ομάδας θα είναι και την επόμενη χρονιά στην κατηγορία, οι υποσχέσεις και οι προσδοκίες για την επόμενη χρονιά φαντάζουν πολύ φιλόδοξες», παρατηρεί ο ΓΑΣ Σκάλας.

Ο σύλλογος χαρακτηρίζει «ανεκτίμητη τη συνεισφορά στην ομάδα, του Γιώργου Μπατσάκη, που με το πείσμα και το ανταγωνιστικό πνεύμα ανέβασε την ομάδα ένα σκαλί πιο πάνω καθώς και η αγωνιστική  παρουσία της Μυρτώς Ζούμα ήταν καταλυτική για να έχουμε αυτό  το αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας, ο ΓΑΣ Σκάλας αναφέρει: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  για ακόμα μια φορά σε όλους τους αθλητές μας, καθώς μάς πρόσφεραν ξανά, στιγμές χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας τόσο στους γονείς όσο και στους προπονητές.  Η νέα γενιά  του συλλόγου  είναι εδώ και δείχνει ότι ο νέος κύκλος επιτυχιών μόλις ξεκίνησε».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti