Αναδείχθηκε το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Λακωνίας

Πρόεδρος ο Π. Φλουτσάκος

Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2020 14:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναδείχθηκε το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Λακωνίας

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση διενήργησε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας, το Σάββατο 20 Ιουνίου στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Δ. Σπάρτης. Ειδικότερα, τα μέλη του Συνδέσμου πραγματοποίησαν εκλογές για την ανάδειξη  της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, της Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (ΠΕΠΠ).

Την Κυριακή 21/6 διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση των μελών της νέας ΕΕ, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος μέλους Παναγιώτη Καρακίτσου, σύμφωνα με το άρθρο 17 του καταστατικού, ενώ κατανεμήθηκαν τα αξιώματα  της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου.

Η κατανομή αξιωμάτων έγινε ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Φλουτσάκος Παναγιώτης,
Α΄ αντιπρόεδρος: Κολλιάκος Ιωάννης,
Β΄ αντιπρόεδρος: Μαστοράκος Γεώργιος,
Γενικός γραμματέας: Καρακίτσος Παναγιώτης,
Αναπληρωτής γενικός γραμματέας: Ηλιόπουλος Χρήστος-Σταύρος
Ταμίας: Κουβούσης Δημήτριος,
Μέλος: Μπαρμπαρούσης Γεώργιος

Επίσης από τις αρχαιρεσίες εξελέγησαν:
• Για την Ελεγκτική Επιτροπή οι: Αναγνωστόπουλος Γεώργιος, Μηλιάκος Νικόλαος και Μανιάτης Σταύρος.
• Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (ΠΕΠΠ), σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού θα είναι: ο πρόεδρος της ΕΕ Φλουτσάκος Παναγιώτης  και  ο Καρακίτσος Παναγιώτης. Αναπληρωματικός ορίζεται ο Κουβούσης Δημήτριος.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας αναφέρει: «Να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους της προηγούμενης ΕΕ για το εξαιρετικό έργο τους και το χρόνο που διέθεσαν για τον Σύνδεσμο και να ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο τους στα νεοεκλεγέντα μέλη μας! Για την εξέλιξη του Έλληνα διπλωματούχου προπονητή και την πρόοδο του ποδοσφαίρου!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα