Κλείνει 120 χρόνια παρουσίας του χρόνου ο Πανγυθεατικός

Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020 13:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κλείνει 120 χρόνια παρουσίας του χρόνου ο Πανγυθεατικός

Εκατόν είκοσι έτη ζωής συμπληρώνει το 2021 ο Πανγυθεατικός Γυμναστικός Σύλλογος ο οποίος ιδρύθηκε το 1901.

Αυτή η χρονική συγκυρία καθιστά ιδιαίτερα σημαντική τη νέα αγωνιστική περίοδο για τον ιστορικό σύλλογο του Γυθείου, οι άνθρωποι του οποίου επιθυμούν να συνδυάσουν τη χρονολογία-σταθμό με την παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι προθέσεις για την ανάδειξη μιας επετειακής χρονιά για τον Πανγυθεατικό  καταδεικνύεται από τις ενέργειες των παραγόντων του συλλόγου, οι οποίοι  ξεκίνησαν από νωρίς τις προετοιμασίες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γενική συνέλευση
τη Δευτέρα 22/6
Εξάλλου, μετά την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου προκηρύχθηκε  γενική συνέλευση για τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 6:00 μμ στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο
Θέματα της γενικής συνέλευσης θα είναι:
1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου
2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η γενική συνέλευση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό, με τους ιθύνοντες να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί και να συμμετάσχει στις διαδικασίες για την εκλογή της νέας διοίκησης, που θα οδηγήσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία της νέας περιόδου.


Με πληροφορίες από isports.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα