Ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης

Ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης

Στην επαναλειτουργία του δημοτικού σταδίου της πόλης, τόσο για τους συλλόγους, όσο και για το κοινό, θα προβεί ο Αθλητικός Οργανισμός Δ. Σπάρτης.

Το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης θα λειτουργήσει σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τους κανόνες υγιεινής της επιτροπής υγείας του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η είσοδος θα επιτρέπεται σε άτομα άνω των 13 ετών, όπως ορίζουν οι κυβερνητικές εντολές, έχοντας μαζί τους την σχετική υπεύθυνη δήλωση που μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι ημέρες και οι ώρες προσέλευσης του κοινού αναλυτικά:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 7:00 πμ έως 5:45΄ μμ και 9:15΄ μμ έως 11:00 μμ

Οι ημέρες και οι ώρες προσέλευσης συλλόγων & σωματείων αναλυτικά:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 6:00 μμ έως 9:00 μμ

Η είσοδος για τα μέλη των συλλόγων και των σωματείων θα γίνεται από την πύλη των καινούργιων αποδυτηρίων, ενώ η αίθουσα με τα βάρη θα χρησιμοποιείται μόνο από τα σωματεία και τους συλλόγους, συνοδευόμενοι από υπεύθυνο προπονητή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti