Επαναλειτουργούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ευρώτα

Επαναλειτουργούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ευρώτα

Όπως ενημερώνει το κοινό ο Δήμος Ευρώτα, οι αθλητικές του εγκαταστάσεις – τα δημοτικά στάδια Σκάλας και Βλαχιώτη, το κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη καθώς και όλα τα δημοτικά γήπεδα- ξεκίνησαν την λειτουργία τους τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 κατά τις ώρες 5:00 μ.μ. ως 10:00 μ.μ., αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη αναγκών προπόνησης από αθλητές σωματείων, Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών και Ανωνύμων Αθλητικών Εταιρειών, ηλικίας 13 ετών και άνω και με τους όρους και τους περιορισμούς που αναφέρονται για τον Covid-19.

Επιπλέον οι αθλητές όλων των προ-ολυμπιακών και των εθνικών ομάδων, κάνουν χρήση των παραπάνω αθλητικών εγκαταστάσεων κατ’ απόλυτη προτεραιότητα.
Χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων δύναται επίσης, να κάνουν όσοι είναι υποψήφιοι να εισαχθούν, είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, είτε κατόπιν προκήρυξης οποιοδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τέλος διευκρινίζεται ότι η ανοιχτή πρόσβαση στα δημοτικά στάδια και γήπεδα του Δήμου Ευρώτα καθώς και στο κλειστό γυμναστήριο Βλαχιώτη θα έχουν όλοι οι πολίτες ανεξαιρέτως, κατόπιν νεότερης σχετικής οδηγίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti