Ξεκινούν σχολές προπονητών μπάσκετ Γ’ κατηγορίας

Πέμπτη, 14 Μάιος 2020 12:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκινούν σχολές προπονητών μπάσκετ Γ’ κατηγορίας

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) ανακοίνωσε την λειτουργία σχολών Γ΄ κατηγορίας προπονητών μπάσκετ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν ή να καταθέσουν σχετική αίτηση στην ΓΓΑ και συμπληρωμένη, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά συνημμένα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων σπουδαστών, είναι αποκλειστικά το διάστημα από 11/5/2020 έως και 31/5/2020. Όλα τα δικαιολογητικά, μαζί με την αίτηση θα πρέπει να υποβληθούν εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας.  Η αποστολή της αίτησης και των συνημμένων δικαιολογητικών μπορεί να γίνει με ταχυδρομείο ή courier στη διεύθυνση Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι 151 80.

Οι υποψήφιοι συμμετέχοντες
Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ δεν υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όσα μαθήματα περιλαμβάνονται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών των σχολών τους. Αυτό αποδεικνύεται από τη βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας του οικείου ιδρύματος.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει ή να συμπληρώνουν το 21ο έτος της ηλικίας τους έως τις 31/12/2020.

Ενδεικτική ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων της σχολής ορίζεται για τις αρχές Ιουλίου του 2020. Θα προηγηθεί ανακοίνωση με αναλυτική αναφορά στο τελικό πρόγραμμα σπουδών, τις ημερομηνίες, τις ώρες και τον τόπο διεξαγωγής.

Η βεβαίωση αθλητικής εμπειρίας, η οποία θα συνοδεύεται από τα αντίστοιχα επικυρωμένα φύλλα αγώνων, χορηγείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (για εθνικά πρωταθλήματα) ή την ένωση (για τοπικά πρωταθλήματα).

Η ιατρική βεβαίωση χορηγείται από ιατρό παθολόγο ή γενικής ιατρικής, ιδιώτη ή από δημόσιο νοσοκομείο. Η βεβαίωση δεν πρέπει να έχει εκδοθεί σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους. Πρέπει να αναγράφεται πάνω σε αυτήν η ημερομηνία έκδοσής της καθώς και να είναι ευκρινής η σφραγίδα του ιατρού (να συμπληρώνεται το σχετικό υπόδειγμα ιατρικής βεβαίωσης).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Στέλλα Μαρίνα (213 131 6065), την κ. Τσιάκλα Αικατερίνη (213 131 6464) και την κ. Στρίγγλου Μαρία (213 131 6417).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα