Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των Ολυμπιακών Αγώνων

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020 12:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των Ολυμπιακών Αγώνων

Μετά από πιέσεις των αθλητών και των γιατρών, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο μεταφέρθηκαν για το καλοκαίρι του 2021, καθώς δεν υιοθετήθηκαν οι προτάσεις για διεξαγωγή τους την άνοιξη του επόμενου έτους.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) έλαβε άμεσα την απόφαση για την επόμενη χρονιά και τις επίσημες ημερομηνίες των αγώνων, σε μία προσπάθεια να δώσει χρόνο σε όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις να προσαρμόσουν ανάλογα το δικό τους καλεντάρι.

Ως εκ τούτου και με βάση την επίσημη ενημέρωση, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στο Τόκιο από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου του 2021 και οι Παραολυμπιακοί Αγώνες στο διάστημα από τις 24 Αυγούστου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου του ιδίου έτους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα