Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Αστέρα Βλαχιώτη!

Η Βιβή Πορφύρη νέα αντιπρόεδρος της ομάδας

Τετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2020 14:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Αστέρα Βλαχιώτη!

Μετά τη μεταγραφική «βόμβα» με τον Ροτζέριο Μάρτινς, ο Αστέρας Βλαχιώτη ολοκλήρωσε άλλες τρεις μεταγραφές, λίγο πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Έτσι, παίκτες του Αστέρα είναι ο Χρήστος Χολέβας, ο Νικόλαος Λαζάρου και ο Νικόλαος Τριανταφύλλου.

O Χολέβας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, είναι 28 ετών και έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό Βόλου, Κισσαμικό, Απόλλων Λάρισας, Νίκη Βόλου, Ιεράπετρα, Χαλκίδα, Αλμυρό και Ρήγα Φεραίο.

Ο Τριανταφύλλου είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ήταν για τρία χρόνια στην Ξάνθη.

Ο Λαζάρου είναι 18 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και δεξί μπακ και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναχαϊκή και Αήττητο Σπάτων.

«Τους καλωσορίζουμε στο Βλαχιώτη και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και δυνατοί για να βοηθήσουν τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του», ανέφερε σχετικά ο Αστέρας Βλαχιώτη.

Όσον αφορά τον Ροτζέριο Μάρτινς (φωτο κάτω-μέσο) είναι μεσοεπιθετικός που παίζει και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Είχε αγωνιστεί στη Football League με την φανέλα του Αιγάλεω, αλλά και στη Super League με Πανθρακικό, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό. Επίσης, έχει φορέσει τη φανέλα των Άρη Λεμεσσού, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη, της βραζιλιάνικης  Νασιονάλ και της Αλ Ορούμπα της Σαουδικής Αραβίας.

rogerio martins

vivi porfyri«Άρωμα» γυναίκας
στο διοικητικό σχήμα

Εξάλλου, η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη ανακοίνωσε την είσοδο της Βιβής Πορφύρη στο διοικητικό σχήμα της ομάδας, στη θέση της αντιπροέδρου β’.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ιδιαίτερη ημέρα και για την ίδια καθώς την ημέρα των γενεθλίων της (σσ 2/2) ανακοινώνεται η είσοδος της στη διοίκηση του Αστέρα.

Η Βιβή θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της διοίκησης και για τα επόμενα χρόνια. Της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και καλό ξεκίνημα στο δύσκολο ρόλο που καλείται να επιτελέσει».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti