«King of the Court» στο Οίτυλο Αν. Μάνης!

Στις 14-15/9 το τουρνουά beach volley 

Σάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2019 12:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«King of the Court» στο Οίτυλο Αν. Μάνης!

Μια πρωτοποριακή διοργάνωση, που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό, οργανώνει το iBeach Volleyball Club σε συνεργασία με τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Οιτυλιωτών και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Συγκεκριμένα, στις 14-15 Σεπτεμβρίου οι παραπάνω φορείς συνεργάζονται, δημιουργώντας το «Oitylo King of the Court» στην κεντρική πλατεία του πανέμορφου Οιτύλου.

Το «King of the Court» είναι μια νέα μορφή διοργάνωσης, που ξεκίνησε ως προπονητικό παιχνίδι και πλέον έχει γίνει θεσμός, επισημοποιώντας την συνεργασία της FIVB με την AVP και δημιουργώντας ένα νέο σιρκουί απο πέρσι. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε για το παιχνίδι στο www.kingofthecourt.com. Τόσο η μορφή του τουρνουά, όσο και το σύστημα αγώνων που θα ακολουθηθεί είναι πιστοποιημένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ταυτόχρονά, η χώρα μας είναι η πρώτη που εντάσσει μια διοργάνωση της κατηγορίας αυτής στο επίσημο καλεντάρι των διοργανώσεων του αθλήματος, διευρύνοντας έτσι την αγωνιστική περίοδο αλλά και ακλουθώντας από κοντά τις διεθνείς εξελίξεις στο beach volley.   H διοργάνωση περιλαμβάνει κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, ενώ η προκήρυξη και οι κανονισμοί έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ..

Η διοργάνωση διεξάγεται σε υψόμετρο, με το χωριό να είναι σε θέση με μοναδική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο, ενώ μια αθλητική εγκατάσταση έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία. Παράλληλες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα και τις δύο ημέρες στο γραφικό χωριό.

Το Οίτυλο είναι μια απο τις παλαιότερες πόλεις της Μάνης. Χαρακτηριστικό της περιοχής είναι οι παραδοσιακοί πύργοι με μεγάλη ιστορία και η ξεχωριστή μανιάτικη αρχιτεκτονική. Το Οίτυλο έχει μεγάλη εμπειρία σε διοργανώσεις και φεστιβάλ με την τοπική κοινωνία να έχει μεγάλη εθελοντική δράση και τον σύνδεσμο των εν Αθήναις Οιτυλιωτών να είναι ιδιαιτέρως δραστήριος.

Εκτός της διοργάνωσης του «King of the Court», το iBeach Volleyball Club και ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Οιτυλιωτών θα πραγματοποιήσουν δράσεις και happenings ως side events του τουρνουά, ενώ η συνεργασία αναμένεται να διευρυνθεί και με μεγάλη διοργάνωση το 2020.

Περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε στα hashtags #ibeachoitylo και #kingofthecourt, στις σελίδες στο FB (iBeach Volleyball Club) και instagram (@iBeach.gr), καθώς και στο επίσημο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας (www.volleyball.gr).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti