Ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις από τον Θύμιο Σπυρόπουλο

Τι δήλωσε ο γενικός αρχηγός της νέας Σπάρτης

Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2019 14:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις από τον Θύμιο Σπυρόπουλο

Το πλάνο της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και άλλα θέματα, ξεκαθάρισε ο γενικός αρχηγός της νέας ομάδας της Σπάρτης, Θύμιος Σταυρόπουλος, με τοποθέτησή του.

Σε δήλωση που έκανε, μίλησε για την πορεία της ΑΕ Πελλάνας Καστορείου μέχρι σήμερα, τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα «η Ένωση να ηγηθεί του ποδοσφαίρου της Σπάρτης». Όπως εξήγησε, έχουν ξεκινήσει οι νόμιμες ενέργειες αλλαγής ονομασίας της ΠΑΕ Σπάρτη, μετά και την έγκριση που πήρε το ΔΣ από την Γενική συνέλευση, ενώ αυτή την εβδομάδα ανοίγουν τα γραφεία της ομάδας τα οποία θα βρίσκονται στο κέντρο της Σπάρτης. «Το πλάνο», όπως δήλωσε, «είναι να προβάλλουμε το ιστορικό όνομα της Σπάρτης, το οποίο έχω υπηρετήσει τριάντα χρόνια, όπως του αρμόζει».

Αναφορά στις δηλώσεις του έκανε και σε φημολογίες που δημοσιοποιούνται από τα τοπικά ΜΜΕ. Χαρακτηριστικά είπε:
«Γράφονται πολλά σε διάφορα ΜΜΕ, site, εφημερίδες, για ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλα τα οποία οφείλω να σας ενημερώσω ότι είναι εντελώς αναληθή.

Η ομάδα έχει Πρόεδρο, τον κύριο Σκαφιδά, έχει συμβούλιο και επιτροπή που απαρτίζεται από εμένα και τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο (Μπακατσιά) και ο σχεδιασμός της προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

Έχουν ήδη επιτευχθεί συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της περιόδου 2019-20 και θα ανακοινωθεί ο προπονητής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου του Δήμου Σπάρτης που αγαπά το ποδόσφαιρο και τον ενημερώνω για άλλη μια φορά ότι ο σχεδιασμός της ομάδας είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Καλώ να στηρίξει ο κόσμος και οι παλιοί συμπαίκτες μου -οι παλαίμαχοι της Σπάρτης- την προσπάθεια μας και τους υποσχόμαστε ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα που πάνω από όλα θα εκπέμπει υγεία».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα