Διαμαρτυρία Καρρά για τον υποβιβασμό του Λάκωνα διαιτητή Παλαμίδα

Επιστολή στον πρόεδρο της ΚΕΔ

Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019 15:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαμαρτυρία Καρρά για τον υποβιβασμό του Λάκωνα διαιτητή Παλαμίδα

Τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) να υποβιβάσει  τον Λάκωνα διαιτητή Κωνσταντίνο Παλαμίδα (φωτο δεξιά)  από τη Superleague στη Football League, εκφράζει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς (φωτο αριστερά), με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Ειδικότερα, ο κ. Καρράς αναφέρει:

«κ. Πρόεδρε,

Με έκπληξη διάβασα τον υποβιβασμό του διαιτητή της Ένωσης μας Παλαμίδα Γεωργίου από βοηθός της Α' κατηγορίας (s.l.)στην Β' κατηγορία κι εύλογα γεννιούνται ερωτήματα, διότι η γενική εικόνα του, τρία έτη στην s.l. και ειδικά η περσινή χρονιά του, ήταν πολύ καλή.

Ίσως, η κριτική μου στην πρόσφατη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας να σας επηρέασαν στην τελική σας απόφαση.

Σας στέλνω σχόλιο ιστοσελίδας, που δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί της, τι γράφει για τον  διαιτητή μας ()

κ. Πρόεδρε,

Κάποιοι που είμαστε παρών, εθελοντές, άμισθοι εδώ και χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην πατρίδα μας και στο τόπο μας και θέλουμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά και την ελληνική διαιτησία να βρει αργά η γρήγορα το δρόμο της.

Στον χρόνο που θα είστε ακόμα στη χώρα μας, σταθείτε δίπλα στους Έλληνες διαιτητές και δώστε τους την δύναμη και την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να σταθούν σε όλα τα γήπεδα, ανεξάρτητα ποιες ομάδες παίζουν, τι γράφουν τα ΜΜΕ, τι λέει ο Υπουργός, μόνο έτσι θα έχετε πετύχει για το σκοπό που ήρθατε στην Ομοσπονδία μας.

Προσωπική μου άποψη, η παρουσία διαιτητών από άλλες χώρες  εάν συνεχιστεί θα πρέπει να σκεφτούμε στην επόμενη Γ.Σ. να καταργηθεί η κατηγορία διαιτητών- βοηθών s.l., διότι οι Έλληνες διαιτητές εκ των πραγμάτων δεν έχουν ρόλο και ουσία σε αυτή.

Εύχομαι, η χρονιά που έρχεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη για τη διαιτησία και να κρατήσετε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου, ως συνεργάτη.

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς
Παναγιώτης Καρράς
Πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα