Σεμινάρια αναρρίχησης διοργανώνει ο Ορειβατικός Σπάρτης

Τρίτη, 25 Ιούνιος 2019 13:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάρια αναρρίχησης διοργανώνει ο Ορειβατικός Σπάρτης

Σεμινάρια αναρρίχησης πρόκειται να διοργανώσει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης τον μήνα Ιούλιο. Τα σεμινάρια θα είναι επτά, εκ των οποίων πέντε θα διεξαχθούν στο αναρριχητικό πάρκο της Λαγκάδας στον Ταΰγετο και δύο στο αναρριχητικό πάρκο της Καρδαμύλης στην Μεσσηνία.

Εκπαιδευτής θα είναι ο Γιώργος Μάλαμας, στέλεχος εκπαίδευσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης.

Ο εξοπλισμός θα παρέχεται από τον εκπαιδευτή. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Οι ανήλικοι πρέπει να φέρουν βεβαίωση του κηδεμόνα.

Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Ο ΕΟΣ καλεί τα μέλη του συλλόγου, αλλά και τους φίλους και τις φίλες της αναρρίχησης, να απολαύσουν την μαγεία που χαρίζει το σκαρφάλωμα των βράχων. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε άμεσα με τον συντονιστή κ. Παναγιώτη Παππά στο τηλέφωνο 6945 832701.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα