Διεξάγεται για 7η χρονιά το τουρνουά «SPARTI TENNIS DOUBLES OPEN 2019»

Από 18/6 έως 6/7

Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019 14:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διεξάγεται για 7η χρονιά το τουρνουά «SPARTI TENNIS DOUBLES OPEN 2019»

Για 7η χρονιά ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σπάρτης (SPARTI TENNIS CLUB) διοργανώνει το τουρνουά “SPARTI TENNIS DOUBLES OPEN 2019”, με συμμετοχή πάνω από 70 αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών.

To τουρνουά θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Παρορείου, από 18 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου για την Κατηγορία Ανδρών-Γυναικών (μεικτά) και από 21 έως 23 Ιουνίου για την Κατηγορία Junior.

«Αποτελεί πλέον παράδοση στα αθλητικά δρώμενα αντισφαίρισης στην πόλη μας που ευελπιστούμε να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για την βελτίωση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων, προσπάθεια στην οποία ο Σύλλογος μας θα σταθεί αρωγός, όπως πάντα!» αναφέρει ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σπάρτης (SPARTI TENNIS CLUB).

Υπεύθυνοι των αγώνων είναι η κ. Κωνσταντίνα Δημητροπούλου (6985088703) και Θεόφιλος Μηνακάκης (6974036733).

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας είναι το «Λακωνικός Τύπος» και το lakonikos.gr.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα