Ποδοσφαιριστές της Σχολής Ολυμπιακού Σπάρτης δοκιμάζονται στις ακαδημίες του Ρέντη

Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2019 18:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ποδοσφαιριστές της Σχολής Ολυμπιακού Σπάρτης δοκιμάζονται στις ακαδημίες του Ρέντη

Ξεκίνησαν οι δοκιμές (trial days) στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στου Ρέντη. Μάλιστα, σήμερα Παρασκευή (7/6), στις εγκαταστάσεις βρέθηκαν και τρείς νεαροί ποδοσφαιριστές από τη Σχολή Ολυμπιακού Σπάρτης (φωτο), οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν δείγμα του ταλέντου τους ενώπιον των υπεύθυνων του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες, τη διαδρομή Σπάρτη-Ρέντη θα ακολουθήσουν και άλλοι αθλητές που ανήκουν στην «ερυθρόλευκη» Σχολή της Σπάρτης.

Τους Λάκωνες ποδοσφαιριστές συνόδευσαν οι αρμόδιοι της Σχολής Ολυμπιακού Σπάρτης κκ Νικόλαος Πανταζόπουλος και Ανδρέας Παναγάκης, οι οποίοι φρόντισαν να κυλήσει ομαλά η διαδικασία.

Στο διάστημα 24 έως 29 Ιουνίου 2019 θα ακολουθήσουν ποδοσφαιρικά καμπ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στους ταλαντούχους Λάκωνες ποδοσφαιριστές και να ευδοκιμήσουν οι προσπάθειές τους που θα τους «ανοίξει» τον δρόμο -γιατί όχι- και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

61948581 369463560351198 8474407895952261120 n

Eνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα