Εισιτήρια ΑΕ Σπάρτη: «Κινήσεις απελπισίας και ζοφερό μέλλον»

Το σχόλιο του Ι. Χρηστάκη

Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019 19:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εισιτήρια ΑΕ Σπάρτη: «Κινήσεις απελπισίας και ζοφερό μέλλον»

Αρκετές αντιδράσεις φιλάθλων προκάλεσε η θέσπιση γενικής τιμής εισόδου 25 ευρώ στον κυριακάτικο αγώνα της ΑΕ Σπάρτη με τον Αιγινιακό. Σε σχόλιο του ο φιλόλογος κ. Ιωάννης Χρηστάκης αναφέρει τα εξής: «Η τιμή των 25 € ως γενική είσοδος για την παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού αγώνα football league μεταξύ Σπάρτης και Αιγινιακού κρίνεται υπερβολική έως παράλογη.

Μοιάζει με απέλπιδα προσπάθεια να συγκεντρωθούν γρήγορα κάποια χρήματα που δε θα ευοδωθεί.

Η παρουσία 100-200 φιλάθλων θα αποκαρδιώσει τους εμπνευστές μιας τόσο άστοχης ενέργειας.

Θα ήθελα όσοι διοικούν το Σύλλογο να ψάξουν δεκάδες άλλους τρόπους για οικονομική ενίσχυση της ομάδας και όχι τον συγκεκριμένο που θα αποδειχτεί ατυχής.

Αυτή την εποχή η θρυλική ομάδα του Βούπερταλ, η ιστορική WSV, έχει τα ίδια και μεγαλύτερα προβλήματα από την ΠΑΕ Σπάρτη αλλά θα τα καταφέρει γιατί ακολουθεί πιο ρεαλιστικούς τρόπους εξεύρεσης χρημάτων: τη βοήθεια του ενός ευρώ, διεξαγωγή φιλικών με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, χοροεσπερίδες ,λαχειοφόρους αγορές, προσφορές του fans shop, συνεργασίες με καφετέριες της πόλης.

Δέχομαι το επιχείρημα ότι η γερμανική ομάδα της 4ης εθνικής κατηγορίας (Regionalliga West) εδρεύει σε πόλη με πληθυσμό 150.000, όμως σκεφτήκαμε ποτέ μήπως η λιλιπούτεια Σπάρτη με πληθυσμό κωμόπολης  δεν μπορεί να αντέξει να συντηρεί ποδοσφαιρική ομάδα β' εθνικής κατηγορίας?

Η γειτονική και αναπτυγμένη Καλαμάτα δεν έχει ποδοσφαιρικό σύλλογο στη β' εθνική, με πολλούς επίδοξους επενδυτές, πώς λοιπόν θα αντέξει, η μικρή και απομακρυσμένη, από κάθε αναπτυξιακή τροχιά Σπάρτη;»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti