Και επίσημα στην εποχή Πολολού η ΑΕ Σπάρτη

Ολοκληρώθηκε η διοικητική αλλαγή στην ομάδα

Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 08:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Και επίσημα στην εποχή Πολολού η ΑΕ Σπάρτη

Επίσημο χαρακτήρα πήραν οι διοικητικές εξελίξεις στη Σπάρτη, καθώς σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ολοκληρώθηκε η διαδικασία αλλαγής συμβουλίου. Πλέον, ο Γιώργος Πολολός (φωτο) αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στην ΠΑΕ, διαδεχόμενος τον Δημήτρη Νικόλαρο.

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ των Σπαρτιατών είναι οι: Αντώνης Μαλεμπιτζής, Λάμπρος Λαμπρόπουλος, Χάρης Αναστασάκος και Αριστείδης Γιαννακόπουλος (από τον Ερασιτέχνη).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτη:
«Από σήμερα και τυπικά η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ αλλάζει σελίδα. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αλλαγής συμβουλίου και τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Πολολος, ο οποίος διαδέχεται τον μέχρι σήμερα κ. Δημήτριο Νικόλαρο.

Δήλωση Νικόλαρου
Σε δήλωσή του ο τέως πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτη, Δ. Νικόλαρος, ανέφερε τα εξής: «Πλέον και τυπικά από σήμερα, παύω να είμαι Πρόεδρος της αγαπημένης μου ομάδας. Εύχομαι στον φίλο και νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Πολολό Γιώργο, καλή επιτυχία στο έργο του και να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αρμόζει».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti