Ενοχλημένοι στην ΑΕ Σπάρτη για τα δημοσιεύματα περί προσφυγών

«Για άλλη μια φορά προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα»

Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 14:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενοχλημένοι στην ΑΕ Σπάρτη για τα δημοσιεύματα περί προσφυγών

 Προσπάθεια δημιουργίας προβλήματος «βλέπει» η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη πίσω από δημοσιεύματα για το θέμα των εκκρεμουσών προσφυγών κατά της ομάδας. Οι διοικούντες την ομάδα ξεκαθαρίζουν ότι «το θέμα των προσφυγών λύεται ανά περίπτωση και στην ώρα του».

Η ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτη έχει ως εξής:

«Για άλλη μια φορά δημοσιεύματα προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα μας. Ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους ότι το θέμα των προσφυγών λύεται ανά περίπτωση και στην ώρα του. Προφανώς αυτές οι ενέργειες του ιδιοκτήτη της ομάδος αλλά και της Διοίκησης κάποιους ενοχλούν.

Δύναμη μας όμως είναι η στήριξη των φιλάθλων και των φίλων της ομάδας. Καλούμε όλους σας στο γήπεδο το Σάββατο στις 15:00 να στηρίξετε την ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΕΡΓΟΤΈΛΗ.

Η ομάδα μας γύρισε σελίδα και προχωρά δυνατά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα