Έχασε και από τον Παναργειακό σε φιλικό η ΑΕ Σπάρτη (VIDEO)

Με 4-2 ηττήθηκαν οι Σπαρτιάτες από ομάδα Γ’ Εθνικής

Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018 15:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έχασε και από τον Παναργειακό σε φιλικό η ΑΕ Σπάρτη (VIDEO)

Σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας, η Σπάρτη δεν κατάφερε να γευθεί τη χαρά της νίκης. Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Νίκο Μηλιάκο, οι Σπαρτιάτες τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Παναργειακό το Σάββατο (22/9) στο Άργος γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-2 από μία ομάδα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Παρουσιάζοντας δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα, η ΑΕ προβλημάτισε για μία ακόμα φορά με την απόδοσή της, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Μόλις στο 5’ ο Μπριλάκης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου, ενώ στο 10’ ο Παναγιώτου έγραψε το 2-0. Στο 28’ ο τελευταίος τριπλασίασε τα τέρματά τους, με τους Λάκωνες να μειώνουν στο 31’ με πέναλτι του Βλαχομήτρου. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με γκολ καθώς ο Μπουντόπουλος σκόραρε στο 43’ για το 4-1.

Στην επανάληψη, οι Λάκωνες ανέβασαν την απόδοσή τους αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-2 στο 65’ με νέο πέναλτι του Βλαχομήτρου.

Παναργειακός (Γιώργος Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Μπούτας, Καρούτης, Παπασπύρος, Καδάς, Μπουντόπουλος, Παναγιώτου, Συρεγγέλας, Μπριλάκης, Ροκάι.
Έπαιξαν και οι Μαρίνης, Κρολ, Παλιγγίνης, Μπακατσέλος, Φασουλής, Μουσταφά.

ΑΕ Σπάρτη (Νίκος Μηλιώτης): Πάντος, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Κολτσίδας, Κωνσταντινόπουλος, Αγγελόπουλος, Στογιάνοβιτς, Παυλής, Ντος Ρέις, Βλαχομήτρος, Χαντζάρας.
Έπαιξαν και οι Καλούσης, Κοζάκης, Φραγκούλης, Νεμάνιε, Τιεντσέ, Σταματόπουλος, Ζαχαρουδιάκης, Μαντζίρης, Αρώνης, Καινούργιος, Νάτσης.

Με πληροφορίες από a-sports.gr
Video: argonafplia.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti