Έτοιμος για την Α΄ Κατηγορία Λακωνίας δηλώνει ο ΑΟ Μυρτέας

Τρίτη, 14 Αύγουστος 2018 12:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έτοιμος για την Α΄ Κατηγορία Λακωνίας δηλώνει ο ΑΟ Μυρτέας

Μέσω ανακοίνωσής του, ο ΑΟ Μυρτέας γνωστοποιεί την πρόθεσή του να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Λακωνίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, έπειτα από μια παραγωγική χρονιά, η οποία του έδωσε την άνοδο στη μεγάλη ποδοσφαιρική  κατηγορία του νομού.

Αναλυτικά, ο σύλλογος αναφέρει τα εξής: «Η άνοδος του Α.Ο. Μυρτέας ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέση του Δήμου Ευρώτα στον αθλητικό χάρτη. Κυρίως όμως επιβραβεύει την υπομονή και επιμονή που αγωνίστηκε η ομάδα, με σκοπό την προάσπιση των αρχών του Ομίλου, να προάγει δηλαδή στους νέους το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι.

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Μυρτέας θα ανακοινωθεί εντός ημερών, κατόπιν δρομολογημένων αρχαιρεσιών που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, οι συλλογικοί στόχοι και διεκδικήσεις του Ομίλου, δεν είναι υπόθεση μόνο του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά επιτυγχάνονται και τελεσφορούν με τη συμμετοχή, το ενδιαφέρον και την προσπάθεια όλων των φίλων του ΑΟ Μυρτέας.

Συνεχίζουμε δυνατά».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα