«Κατά το Σχέδιον, τα Έθνη-Κράτη δεν αναγνωρίζονται πλέον»! Να προσκυνήσουμε γονατιστοί το Θεό και τη γη μας

Γράφει ο Μηνάς Αναστασάκης
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2012 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θα βάλουνε φόρους στις πόρτες και στα παράθυρα… Και στις κότες σας»! (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός).
Αυτά όλα συμβαίνουν στις ημέρες μας, ΤΩΡΑ. Και θα συμβούν προσεχώς τα χειρότερα. Είναι γραμμένα. Είναι προφητευμένα από τους Αγίους της Εκκλησίας μας, αλλά και διατυπωμένα ως «Σχέδια» πονηρά, ως απόρρητα μυστικά, από τις Σκοτεινές Δυνάμεις, τους τυράννους αυτούς της ανθρωπότητος που τα προγραμμάτισαν και τα θέτουν ΤΩΡΑ σʼ εφαρμογή παγκοσμίως. Για την αχόρταγη και παγκόσμια αυτών κυριαρχία.
Ναι, είναι προγραμματισμένα από καιρό να συμβούν. Και συμβαίνουν ΤΩΡΑ, στην εποχή μας. Ιδού ένα φοβερό ντοκουμέντο, αυτολεξί:
«Το μυστικόν συνίσταται εις το νʼ ανεγείρωμεν ασυναισθήτως μίαν Παγκόσμιον λαϊκήν Δημοκρατίαν [=δικτατορίαν], της οποίας Βασιλεύς θα είναι ο Νους-το Πνεύμα και Ανώτατο Συμβούλιον η Συνέλευσις των Σοφών…» (Μασονικό περιοδικό «Πυθαγόρας-Γνώμων», έτους 1936, σελ. 182).
Αλλά τι είδος «σοφοί» θα είναι αυτοί που θα μας κυβερνούν παγκοσμίως και ποίο θα είναι το «πνεύμα» τους; Ποίοι θα τους ανεβάσουν στους θρόνους τους; Αυτοί βέβαια που θα τους ανεβάσουν στους θώκους τους δεν θα είναι οι λαοί του θλιβερού κόσμου μας, αλλά θα είναι το Σκοτεινό Παρασκήνιο.
Το έντυπο από το οποίο αντλούμε αυτολεξί τα παραπάνω, διευκρινίζει το πράγμα ως ακολούθως:
«… Το μυστικόν τούτο απεκαλύφθη το πρώτον γραπτώς τω 1744 από έν μικρόν και περίεργον βιβλίον εκδοθέν εν Βρυξέλλαις [πού αλλού;] με τον τίτλον «La Franc-Maconeri», on «Revelation des Mysteres de Franc – Macons», αντίτυπον δε αυτού ευρίσκεται και σήμερον [1936] εις την Bibliothegne lʼ Arsenal των Παρισίων…» (οπ.π.).
Το μυστικό δηλαδή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης = Δικτατορίας, που είναι ΣΗΜΕΡΑ στα σκαριά, είναι μασονικής προελεύσεως, «λειτουργεί» δε από το 1744, όπως διαβάσαμε.
Απίστευτα πράγματα!
Λίγες λεπτομέρειες για την Παγκόσμια Δικτατορία…
Κατά το «Σχέδιο» της Παγκοσμιας αυτής Δικτατορίας που ετοιμάζεται, θα υπάρχουν:
- Παγκόσμιος έλεγχος των τροφίμων
- Παγκόσμιος Στρατός
- Ένα μόνο νόμισμα σε όλο τον κόσμο
- Μία Παγκόσμια Τράπεζα
- Ένα Παγκόσμιο Νομοθετικό Σώμα
- Ένα Μέγα Παγκόσμιο Δικαστήριο
- Ένας Παγκόσμιος Πρόεδρος…
Γράφουν και τούτα τα φασιστικά:
«…Κατά το Σχέδιον, τα Έθνη-Κράτη δεν αναγνωρίζονται πλέον», αφού, «στην εποχή μας η εθνική κυριαρχία είναι μια παραγεγραμμένη οπτική απάτη»!
Γράφουν επίσης, ότι, για να μην προκληθούν αντιδράσεις από τους λαούς χρειάζεται «να δημιουργήσωμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΝΩΜΗ υπέρ μιας Παγκοσμίου Κυβερνήσεως»! (Στο μασονικό περιοδικό «Κόρυμβος», έτους 1987, τεύχος 11, σελ. 15-18, ομοίως στο θεοσοφικό περιοδικό «Ιλισός», 1956, τεύχος 2, σελ. 65-68).
Θα προηγηθούν βέβαια -όπως το βλέπουμε στην πράξη- πιστωτικοχρημαστηριακά κόλπα και «φούσκες», πείνα και πόλεμοι κατά των λαών (πόλεμοι με προσχήματα διάφορα).
ΤΩΡΑ, στις ημέρες μας, τα έχουμε όλα, τα βλέπουμε ενώπιόν μας. Τα ζούμε πικρά (και θα εντείνονται).
Διαπιστώσεις από σημερινούς επιστήμονες και ανθρώπους της αρετής…
Γράφουν:
«… Το μνημειώδες γεγονός της διάλυσης του υπαρκτού σοσιαλισμού των κρατών της Ανατολικής Ευρώπης, που συνοδεύτηκε από την αποσύνθεση της Σοβιετικής Ένωσης, οδήγησε σε θριαμβολογία των οπαδών της αποθέωσης του ατομικισμού και της απελευθέρωσης των αγορών άνευ φραγμού και σύνεσης… Στην εποχή του αχαλίνωτου καπιταλισμού λοιπόν έλαβε σάρκα και οστά το νέο δόγμα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, με πρωταρχικό στόχο στην ατζέντα την παγκοσμιοποίηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος… Το σύγχρονο τραπεζικό σύστημα παράγει χρήμα από το τίποτα. Η διαδικασία είναι ίσως η πιο εξέχουσα μορφή ταχυδακτυλουργίας που έχει εφευρεθεί. Το τραπεζικό σύστημα επινοήθηκε μέσα στην ανισότητα και μέσα στην αμαρτία…» (Απόσπασμα από το νέο βιβλίο του διακεκριμένου οικονομολόγου Σπύρου Λαβδιώτη, «ΕΥΡΩ, η θηλιά στο Λαιμό της Ελληνικής Οικονομίας». Από τις εκδόσεις «Έσοπτρον-σειρά NEXUS», Αθήνα, 2012).
Τι να κάνουμε εμείς, τώρα;
Τι να κάνουμε; Μα να επιστρέψουμε, να ξαναζωντανέψουμε τη χριστιανική Ενορία και όσα αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή προσκόλληση στην Εκκλησία ως ζωντανά μέλη Αυτής, στο Ευαγγέλιο και την Αγάπη. Στην ανιδιοτελή αγάπη που δεν ζητά τα εαυτής αλλά που οδηγεί στην αυτάρκεια και ολιγάρκεια των αγαθών, χάριν των συνανθρώπων μας που πάσχουν και υποφέρουν.
Μάθατε τώρα τι γίνεται γύρω μας; Με πρωτοβουλία της Εκκλησίας και με ρίζα τους πνευματικούς θησαυρούς Αυτής σιτίζονται καθημερινώς 250.000 συνάνθρωποί μας στη χώρα ολόκληρη, προς δόξαν Θεού και στήριξη του λαού.
Τι άλλο να κάνουμε;
Μα να σκύψουμε με εμπιστοσύνη και τρυφερότητα στο χώμα, στην εύφορη γη μας, που την αφήσαμε να αγριέψει. Να μας χαρίσει η γη μας τα αγαθά της, όπως κάνει από χρόνων αμνημονεύτων, και να δοξολογήσουμε φωναχτά το Θεό.
Ακόμη, ναι, να μη διστάσουμε να λάβουμε μέρος στους αγώνες, στα πεζοδρόμια και ταις πλατείαις, να ξεμπροστιάσουμε πολιτικά τους πολιτικούς εκείνους που είναι ψεύτες, ιδιοτελείς και μιζαδόροι, ίσως και προκύψει κάτι καλύτερο στο χώρο της εξουσίας. Μʼ αυτά όλα πιθανόν να γλιτώσουμε από την πνευματική και υλική εξαθλίωση που έρχεται γρήγορα, που καλπάζει, διαβολικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti