Κυβερνητικοί παλαβοί του 50ρικου

Τρίτη, 29 Μάρτιος 2022 16:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Μόνο το 14% των πολιτών άνω των 60, πλήρωσε το πρόστιμο Ιανουαρίου των 50 ευρώ επειδή δεν εμβολιάστηκε. Για το υπόλοιπο 86% διαβάζω στην Καθημερινή:

«Η φορολογική διοίκηση το επόμενο διάστημα θα κινήσει τις σχετικές διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία για όλους τους οφειλέτες, δηλαδή κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων έστω και για το ποσό των 50 ευρώ». Αυτό το διάβασα και σε άλλες εφημερίδες και τείνω να πιστέψω ότι το διοχέτευσαν προς δημοσίευση κυβερνητικοί.

Σπεύδω λοιπόν να κραυγάσω προς την κυβέρνηση ότι αν διανοηθεί να προχωρήσει σε κατασχέσεις για αυτά τα 50 ευρώ θα είναι μια αξιολύπητη κυβέρνηση που έχει ξεχαστεί κάπου μεταξύ του καθωσπρεπισμού και αλαζονείας της εξουσίας. Και ξέρετε γιατί; 

1. Γιατί μόνο η διαδικασία κατάσχεσης στοιχίζει από 1.000 έως 2.000 ευρώ έξοδα. Ποιος παλαβός θα βάλει σε ανθρώπους αυτά τα κόστη για να πάρει... 50 ευρώ; Τους εκδικείστε; ΝΤΡΟΠΗ για όποιον το έχει σκεφτεί, ή έστω το διοχετεύει στον Τύπο μπας και εμβολιαστεί κανείς τελευταία ώρα.

2. Το πλήγμα στη ΝΔ θα είναι φοβερό. Ούτε ένας από τους 273.000 που δεν θα πληρώσουν αυτό το πρόστιμο, δεν θα τους ψηφίσει στις επόμενες εκλογές. Και όταν λέμε ούτε ένας, εννοούμε και τις οικογένειες τους δηλαδή κοντά 1.000.000 Έλληνες.

Θυμίζω στους κυβερνητικούς παλαβούς του 50ρικου, ότι Σαμαράς και Βενιζέλος, ξεκίνησαν να κατάσχουν 20ευρα από τραπεζικούς λογαριασμούς αθώων πολιτών και ο μεν ένας πήρε στην κάλπη 17% ο δε άλλος 4,5%. Πως να τους ψήφιζαν χιλιάδες καταδιωκόμενοι; 

Συνιστώ στους παλαβούς κυβερνητικούς να συμμαζευτούν διότι υπονομεύουν χωρίς λόγο την ίδια την κυβέρνηση και τα όποια θετικά της όσο είναι στην εξουσία. Όσοι δεν πλήρωσαν, δεν πλήρωσαν. Τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti