Τσακίστε την χυδαιότητα του πρωτοσέλιδου

Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2022 15:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Υπάρχουν αθηναϊκές εφημερίδες που ζουν μέσα από τον βόθρο και την φοβερή βρώμα που εξαπολύουν. Βάζουν εμετικά πρωτοσέλιδα που δεν τα χωρά ο νους και κατασυκοφαντούν ανυπεράσπιστους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να πουλήσουν φύλλα για να πετύχουν την ηθική εξόντωση ενός εκάστου. Αρκεί που είναι κρεμασμένες στα περίπτερα να βλέπουν οι διερχόμενοι.

Οι θιγόμενοι προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη και τότε ανακαλύπτουν ότι α) Δεν υπάρχει υπεύθυνος για να αναλάβει την ευθύνη. β) Δεν υπάρχουν έσοδα ώστε να κατασχεθούν υπέρ του αδικημένου έχουν εκχωρηθεί σε άλλους. γ) Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες και γράφοντες τα εμετικά κείμενα έχουν βίλες και ακριβά αυτοκίνητα ενώ δεν υπάρχουν πουθενά. Κάνουν τους άνεργους ενώ καρπώνονται όλα τα έσοδα.

Όπως πολύ σωστά είπε στη Βουλή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου η χυδαία επίθεση μένει στην ουσία αναπάντητη και οι συκοφάντες συνεχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους χωρίς να έχουν την παραμικρή συνέπεια, οικονομική ή άλλη. Και με τον τρόπο αυτό εξευτελίζουν εκτός από τους θιγόμενους, τη Δικαιοσύνη, τις διωκτικές Αρχές, τα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας και στέλνουν επικίνδυνα μηνύματα στην κοινωνία. (Ρίξτε και εσείς λάσπη).

Υπάρχουν ωστόσο άλλα μέτρα που πρέπει να αποφασίσει το κράτος δικαίου και αυτά θα έπρεπε να είναι το κλείδωμα του ΑΦΜ, η κατάσχεση του φύλλου και του τίτλου, δηλαδή ΛΟΥΚΕΤΟ αν δεν αποζημιώνεται ο θιγόμενος. Και μην μιλήσει κανείς για την ελευθερία του τύπου γιατί καγχάζω. Τσακίστε όσο σκληρότερα μπορείτε αυτούς τους παλιανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti