Τραμπ: Επιστρέφω στον Λευκό Οίκο τον... Αύγουστο

Τρίτη, 15 Ιούνιος 2021 15:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

«Αν είσαι πρόεδρος μιας θητείας, συνήθως κάνεις την έξοδό σου ήσυχα τη νύχτα», δήλωσε ο ιστορικός που ειδικεύεται στην αμερικανική προεδρία, Ντάγκλας Μπρίκλεϊ. «Ο Τραμπ όμως, βλέπει τον εαυτό του να ηγείται της επανάστασης και το κάνει από το πίσω μέρος ενός αμαξιού του γκολφ» πρόσθεσε.

Πράγματι ακόμη και σήμερα ο Τραμπ παραμονεύει στο πολιτικό τοπίο, υποστηρίζοντας διαρκώς το ψέμα ότι κέρδισε τις εκλογές του 2020 και προβάλλοντας την οργή του για την ήττα του. Προσέξτε όμως: Αν και ηττημένος, παραμένει ο πρώτος υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 2024 στις δημοσκοπήσεις. (Οι Ρεμπουπλικάνοι δεν μπορούν να βρουν ένα ικανό και σύγχρονο πρόσωπο να τους αναλάβει).

Ο Τραμπ φαίνεται να τρέφεται από την πολιτική, η ζωή του στα 75 του χρόνια, μοιάζει να έχει νόημα. Έτσι επικεντρώνεται στους επαναλαμβανόμενους -ψευδείς- ισχυρισμούς του ότι οι εκλογές του 2020 ήταν «νοθευμένες» και στην υποστήριξή του σε προσπάθειες ανατροπής των... αποτελεσμάτων! Δηλώνει συνεχώς ότι μπορεί να «επανέλθει» στον Λευκό Οίκο τον... Αύγουστο. Το ψέμα είναι πάντα η δεύτερη φύση του.

Είναι φυσικά πάντα και ιδιαίτερα επικίνδυνος μολύνοντας την σκέψη των απλών ανθρώπων. Στην τελευταία του ομιλία προ ημερών, έκανε μια εκτεταμένη μετωπική επίθεση κατά του γενικού εκλογικού δικαιώματος στις ΗΠΑ, ζητώντας περιορισμό των ψηφοφόρων. 

Ο Τραμπ σχεδιάζει να επιστρέψει στις πολιτικές συγκεντρώσεις, ανακοινώνοντας χώρους και ημερομηνίες που θα μεταβεί. Φυσικά για όλα αυτά δεν βάζει χρήματα ο ίδιος. Συνεχίζει με χορηγίες και εράνους στους οποίους παρευρίσκεται. Η υποψηφιότητα είναι μια καλή δουλειά για κάποιον που όλα τα πουλάει και τα αγοράζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti