Παραμυθιών Γωνιά: Της ανάκαμψης το κάγκελο

Σάββατο, 29 Μάιος 2021 19:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Κάγκελα παντού
Και τα μυαλά στα κάγκελα
Του αόρατου εχθρού
Τζίμης Πανούσης


Θα ρθει η ανάκαμψη, πού θα πάει; Το έχουμε εμπεδώσει. Βέβαια, μπορεί να πάρει κάμποσα χρόνια αλλά καλό είναι να προετοιμαζόμαστε. Θα φάμε όλοι με χρυσά κουτάλια. Οι δουλειές θα περισσέψουν και θα τρέχουμε και δεν θα προλαβαίνουμε. Η κλιματική αλλαγή θα σταματήσει από μόνη της και τα δάση δε θα καίγονται από μόνα τους. Σωστός παράδεισος!
Η Πολιτική προστασία θα τα έχει φροντίσει όλα και για καλό και για κακό θα δωρίσει και από ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο στον καθένα.

Οι κλασικές αεροπειρατείες θα σταματήσουν και για το κοινό καλό θα αναβαθμιστούν σε κρατικές αεροπειρατείες.

Οι πάγοι στην Ανταρκτική που λιώνουν με ραγδαίους ρυθμούς, θα αξιοποιηθούν σε δωρεάν παγάκια για όλους.

Η ανάκαμψη έχει φροντίσει από μόνη της.

Το κράτος δεν θα παίρνει την πρώτη κατοικία των πολιτών, για χρέη που τους δημιούργησε, θα παίρνει την τελευταία κατοικία κι έτσι θα βρούμε όλοι δουλειά σε αποτεφρωτήρια.

Ο κορωνοϊός θα γίνει υπάκουος και θα έρχεται μόνο, όποτε η κατάσταση το απαιτεί.

Η Πολιτική Προστασία μάλιστα, θα μας προειδοποιεί μήνες πριν, όπως τώρα για τον Σεπτέμβρη, για τον ερχομό του νέου κύματος.

Οι μάσκες θα καθιερωθούν στη ζωή μας για να υπάρξει ισότητα στην ομορφιά.

Ο λαός το καλοκαίρι θα μπορεί να κάνει ανέμελα τα μπάνια του. Τα μπάνια του λαού είναι υπεράνω κάθε κακόβουλης ενέργειας, αφού τα έχει θεσμοθετήσει ο… Παπανδρέου.

Τα σχολεία θα μπορούν να λειτουργούν και κλειστά, θα γίνεται τηλεκπαίδευση κι οι δάσκαλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν υποχρεωτικά όλο το χρόνο, άδεια άνευ αποδοχών.

Οι φυλακές θα αυξηθούν και για την ασφάλειά μας θα τοποθετηθούν κάγκελα παντού με την ευγενική χορηγία διαφόρων ευαγών ιδρυμάτων΄.

Οι πολίτες θα σταματήσουν αν το κουράζουν, κοινώς να σκέφτονται και όλα θα γίνονται με το 5G. Αυτό θα λειτουργεί σαν τζίνι και σαν GPS. Δηλαδή, πες το κι έγινε.

Όλα πάνε καλά. Ας μην το κουράζουμε, οι άρχοντες της γης έχουν φροντίσει για εμάς.

Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχα μέρα και νύχτα.

Και κυρίως: εμπιστοσύνη στην ανάκαμψη!

Είναι υπεράνω πάσης ιδεολογίας και υποψίας. Θα ρθει, θέλουμε δε θέλουμε και μάλιστα, θα δώσει σε όλους ένα εισιτήριο άνευ επιστροφής για το Ντουμπάι.

Χαλαρά!

Όσο για μένα, αν αργήσω να ρθω, φάτε, μη με περιμένετε!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland