Διαδηλώστε πρέπει να τους φθείρουμε

Πέμπτη, 18 Μάρτιος 2021 18:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ο επιστήμονας που μιλούσε στον τηλεοπτικό σταθμό το είπε με σαρκασμό: «Όταν ζητάμε να γίνονται γάμοι με 9 άτομα, πώς ανεχόμαστε ή ακόμα χειρότερα διοργανώνουμε διαδηλώσεις με 9.000 άτομα;» Και πρόσθεσε:

«Τότε γιατί να μην αφήνουμε 100 θεατές σε ένα Θέατρο ή 2.000 θεατές σε ένα γήπεδο;».

Η συστηματική διοργάνωση διαδηλώσεων την ώρα που (και) στην Ελλάδα, η πανδημία είναι περισσότερο επικίνδυνη από ποτέ οφείλεται στην μόνιμη διαχρονική ανευθυνότητα ΟΛΩΝ των ελληνικών κομμάτων. Η κουλτούρα τους είναι: «Να φθείρουμε με κάθε τρόπο όποιον κυβερνά κάθε φορά». Και το κάνουν αδιαφορώντας όχι μόνο για την υγεία των απλών πολιτών, αλλά υπονομεύοντας τη χώρα ακόμα και στα εθνικά της θέματα.

Είναι πράγματι μια θλιβερή εικόνα να παρακολουθείς έναν ολόκληρο κόσμο, (τους πολιτικούς σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ), να ψεύδονται καθημερινά, να μην έχουν πρόταση για τίποτε, να προσφέρουν την ασημαντότητα σε κάθε τι αντί για τα σπουδαία, να αναγάγουν συνεχώς το τίποτα σε θέμα πρώτης δημόσιας συζήτησης.

Είναι επίσης θλιβερή η κατάντια όλου αυτού του παρασιτικού παράπλευρου ΨΕΥΤΙΚΟΥ κόσμου που δεν συμβαδίζει με τους πολίτες, αλλά δυστυχώς τους επηρεάζει, τους φανατίζει, τους παρασύρει, ώρες - ώρες τους κάνει και οπαδούς του.

ΟΛΑ τα κόμματα διδάσκουν την ανευθυνότητα. Όλα τα κόμματα είναι κλειστές Λέσχες, που προτάσσουν τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, περιφρονώντας, αυτά της κοινωνίας. Και είναι πράγματι ένα πνευματικό κατάντημα, να μην υπάρχουν σε αυτή την υποβαθμισμένη δημόσια ζωή της χώρας κάποιες φωνές που να αντιδρούν. Κι αν υπάρχουν να τις απομονώσουν