Κομματικό κράτος, δούλοι και κτηνωδία

Δευτέρα, 20 Ιούλιος 2020 20:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Όλοι γνωρίζουμε γιατί η Ελλάδα έχει ένα διαλυμένο κράτος εδώ και 40 χρόνια. Γιατί είναι κομματικό κράτος. Σε ΟΛΕΣ τις κρατικές θέσεις τοποθετούνται κατά βάση ανάξιοι, που έχουν τυφλή υποταγή στο κόμμα και είναι πειθήνια όργανα σε ότι τους ζητηθεί. 

Η τοποθέτηση των ανάξιων κομματικών έχει φοβερές επιπτώσεις. Πρώτα απ όλα επειδή δεν υπάρχει αξιοκρατία η συνταγή δεν είναι "γίνε ο καλύτερος στη δουλειά σου και θα ανταμειφθείς" αλλά γίνε ένας γλείφτης και ένας δούλος στο κόμμα ώστε αν αυτό κυβερνήσει να σε προάγει.

Ακόμη εγκαταστάθηκε η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ. Μην ανησυχείς κομματικέ δούλε σε όποια υψηλή θέση και να είσαι. Οποιαδήποτε εγκληματική ανικανότητα σου θα καλύπτεται από το κόμμα που ξέρει πως να παρουσιάζει το μαύρο για άσπρο.

Ωστόσο έστω κι έτσι, έστω και με κομματικούς αναξιοκρατικούς διορισμούς, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Όταν σε τοποθετούν καθαρίστρια από το κόμμα πρέπει να σκουπίζεις και όχι να αφήνεις τη δουλειά σου για να ψωνίζεις στα σούπερ μάρκετ. Όταν σε κάνουν αρχηγό της Πυροσβεστικής πρέπει να προλαμβάνεις ή έστω να σβήνεις φωτιές και όχι να τις αφήνεις να καταστρέφουν περιουσίες. 

Οι φοβερές αποκαλύψεις της "Καθημερινής" με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής να προσπαθεί να συγκαλύψει τους έχοντες ευθύνες στο Μάτι των 102 νεκρών, έδωσε μια νέα αδιανόητη διάσταση στο κομματικό κράτος που δεν την είχαμε καταγράψει. Δεν την ξέραμε. 

Στους διαλόγους που έγιναν, τον ακούμε να λέει ότι στις φωτιές στα Κύθηρα (κατακάηκαν το 2017) και τη Μάνη, δεν έστειλαν σκοπίμως εναέρια μέσα, ώστε να εκθέσουν τον τότε αρχηγό του Σώματος για ανικανότητα και να τον καθαρίσουν από την θέση του (κάτι που έγινε).

Έχουμε περάσει σε άλλη φάση κομματικής κτηνωδίας. Να κινδυνεύουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ζωές και να καταστρέφονται οικονομικά περιοχές και οικογένειες μόνο και μόνο για κομματικές διευθετήσεις. Πως να το σχολιάσει κανείς αυτό; Δεν υπάρχουν λόγια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti