Τρία μέτωπα αντιμετωπίζει η κυβέρνηση

Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2020 21:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τρία μέτωπα ταυτόχρονα αυτόν τον καιρό, χωρίς να συνυπολογίζουμε και τα τρέχοντα σοβαρά ζητήματα, που αφορούν την καθημερινότητα της χώρας.

Το ΠΡΩΤΟ μέτωπο είναι η χυδαιότητα Ερντογάν, ο οποίος προσπαθεί να εισβάλλει στη χώρα εκμεταλλευόμενος την αγωνία απλών ανθρώπων. Εδώ η κυβέρνηση τα έχει καταφέρει αφού μπόρεσε να σφραγίσει τα σύνορα στον Έβρο και να ξεκινήσει ελέγχους στα θαλάσσια. Ωστόσο, η επίθεση Ερντογάν τώρα ξεκινάει και κανείς δεν γνωρίζει τι άλλα μέσα θα χρησιμοποιήσει για να πιέσει την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι η ένταση θα είναι μόνιμη και αυτό απαιτεί υψηλή διαχείριση από την χώρα μας.

Το ΔΕΥΤΕΡΟ μέτωπο, έχει να κάνει με την ΕΕ, η οποία μέχρι και σήμερα είναι θεατής στο μεταναστευτικό πρόβλημα και δεν μπορεί να διαχειριστεί τους εκβιασμούς Ερντογάν. Εδώ η κυβέρνηση πολύ ορθά κερδίζει συνεχώς τη στήριξη της Ευρώπης με οργανωμένη ενημέρωση και αποδόμηση των fake news των Τούρκων.

Μάλιστα για πρώτη φορά οι Ευρωπαίοι φαίνεται να ανακαλύπτουν ως σοβαρή λύση την φύλαξη των συνόρων και πλέον προσανατολίζονται στο να συμβάλλουν στην φύλαξη των ελληνικών συνόρων.

Το ΤΡΙΤΟ μέτωπο έχει να κάνει με την ασύμμετρη πολεμική σύσσωμης της αντιπολίτευσης. Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, οι εικόνες στελεχών της αντιπολίτευσης να καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι η υπεράσπιση της χώρας γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους ή πως η επίσκεψη των κορυφαίων Ευρωπαίων στον Έβρο ήταν σόου (και πολλά άλλα), μας ξεπερνά.

Όπως και να έχει η κυβέρνηση είναι σε μονόδρομο και πρέπει να προσπαθήσει να ολοκληρώσει την πολιτική της έως ότου η όλη υπόθεση καταλήξει κάπου. Αφήστε τους ανόητους της πολιτικής και κάντε τη δουλειά σας. Αυτό προέχει.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα