Ταράξτε στις αγωγές αυτό το Κράτος

Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2020 20:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δεν έχω αντιληφθεί πως ακριβώς αντιμετωπίζει το κράτος τους ανυπεράσπιστους πολίτες απέναντι στην χυδαιότητα των δήθεν αναρχικών. Η αθλιότητα ξεκίνησε με το σταμάτημα των τρόλεϊ μέσα στη νύχτα, την βίαιη κάθοδό των επιβατών τους στο κρύο και την πυρπόληση τους.

Αυτό το άχρηστο και ράθυμο κράτος δεν μπόρεσε ούτε μια φορά να βρει ποιοι κατέστρεφαν οχήματα που εξυπηρετούσαν αδύναμους κατά βάση πολίτες. Κάθε τρόλεϊ στοίχιζε 100.000 ευρώ και ποτέ δεν πλήρωσε κανείς για την καταστροφή του.

Η συνεχεία ήταν προσόψεις οικιών, ρολά καταστημάτων, καταλήψεις ιδιωτικών κτιρίων, απαξίωση ολόκληρων περιοχών.

Και τώρα φτάσαμε σε κάτι αδιανόητο: Να καίνε αυτοκίνητα ανώνυμων και αθώων ανθρώπων σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας. Να ξυπνάς το πρωί για να πας το παιδί σου στο σχολείο και να βλέπεις κάρβουνο το αυτοκινητάκι σου, που είναι σήμερα ένα μέσο της καθημερινότητας σου. Αν δεν έχεις χρήματα να πάρεις άλλο, είσαι με τα πόδια.

Όπως έχω ξαναγράψει, δράστες είναι παιδιά συνήθως 15-20 χρόνων, άλλα οργισμένα (που σε βάθος χρόνου έχουν ξεχάσει το γιατί...), άλλα από πλάκα και άλλα από ιδεολογικές εμμονές περασμένων αιώνων που σήμερα έχουν ξεφτίσει εντελώς.

Επανέρχομαι λοιπόν: Τι κάνει αυτό το άθλιο κράτος για να υπερασπιστεί την καθημερινότητα κάθε απλού ανθρώπου; Τίποτα. Ακόμα και όταν συλλαμβάνουν τους δράστες τους αφήνουν ελεύθερους, ορίζεται μια δικάσιμος και κάποια στιγμή είτε αθωώνονται λόγω αμφιβολιών, είτε εξαγοράζουν μια μικρή ποινή.

Δυστυχώς, προς κάθε παθόντα θα πρέπει να επαναλάβω μια πρόταση που είχα κάνει και επί αδιάφορου και ανίκανου στο θέμα ΣΥΡΙΖΑ: Ταράξτε με αγωγές το ίδιο το Δημόσιο. Ζητείστε να σας αποζημιώσουν για κάθε καταστροφή που έχετε υποστεί γιατί οφείλεται στην δική του ανεπάρκεια και ανοχή.

Ήδη το Δημόσιο κατέβαλε τα πρώτα 700.000 ευρώ για δυο καμμένα τρόλεϊ του έτους 1998, για το οποίο είχε γίνει μια τέτοια αγωγή. Μαζευτείτε όλοι μαζί και επιτεθείτε όχι στα άμυαλα παιδιά αλλά στο κράτος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα