Παραμυθιών γωνιά: Πρωτοχρονιά με ζαρτιέρες

Σάββατο, 28 Δεκέμβριος 2019 12:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου
Νίκος Καρβέλας

Η πιο ερωτική Πρωτοχρονιά που ζήσαμε θα είναι η φετινή. Βέβαια, θα ακολουθήσουν κι άλλες. Οι φετινές προετοιμασίες άρχισαν νωρίς.

Για πρώτη φορά στην χώρα μας, πλαστικά μπαλάκια, τα λεγόμενα και σφαίρες, εισήλθαν στη ζωή μας.

Μπαλάκια μαύρα, χρωματιστά και με γεύση... καπνογόνου. Δώρο στους πολίτες από το Ίδρυμα της Ελληνικής Κυβέρνησης. Κατάλληλα και για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Θα μου πείτε, πώς θα πτοηθούν αλλιώς οι καταληψίες, εκτός από αυτά τα πλαστικά βοηθήματα; Υπάρχει τρόπος οικονομικότερος.

Προτείνουμε, να χρησιμοποιηθούν πολιορκητικοί κριοί. Με κέρατα. Άλλωστε είναι της μόδας (τα κέρατα).

Στεμματάκι με κέρατα ταράνδου φόρεσαν πολλές μητέρες ενόψει των Χριστουγεννιάτικων γιορτών των σχολείων. Όπως πληροφορηθήκαμε και στα ρεβεγιόν ήταν απαραίτητο εξάρτημα. Ερωτικό το θέαμα. Τα άλλα κέρατα θα φορεθούν κατά τη διάρκεια του ερωτικού 2020.

Για τις καταλήψεις βεβαίως, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αριστοφανικοί φαλλοί. Σίγουρα θα τρομοκρατηθούν οι καταληψίες. Είναι σαν να τους λέμε, κοιτάτε τι θα πάθετε όταν σας πιάσουμε!

Όλα αυτά συλλογίστηκε ο πνευματικός τρομοκράτης-σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές και βγήκε στην ταράτσα του σπιτιού του, όταν άκουσε καλικάντζαρους να χορεύουν.

 Όμως οι διπλανοί καταληψίες είχαν απλώσει ζαρτιέρες παραλλαγής κι ο άνθρωπος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί από αυτές. Οι αστυνομικοί που προσέτρεξαν προς βοήθειά του δεν είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα για την αντιμετώπιση της ζαρτιέρας. Έτσι τον οδήγησαν στο τμήμα για να τους περιγράψει το περιστατικό.

Η υπόθεση ζαρτιέρας μοιάζει πολύ, εάν δεν είναι ίδια, με την υπόθεση ζαρντινιέρας (αν θυμάμαι καλά). Η οποία όμως στοίχισε στον ελληνικό λαό 300.000 ευρώ! Αλλά και τότε, λεφτά υπήρχαν.

Τούτη όμως η Πρωτοχρονιά είναι η πιο ερωτική. Ξαφνικά ετών 20. Στον ερωτικό της ανθό.
Μια εικοσάρα δίχως καμιά κρίση!

Φοράει ό,τι της διαφημίσουν, καταναλώνει ό,τι γυαλίζει, επικοινωνεί με όλους, δεν έχει πνεύμα για να το βασανίσει και να τη βασανίσει. Δεν ασχολείται με ουτοπίες κι είναι ανοιχτή και έτοιμη για όλα.

Είναι όμορφη, λαμπερή, καλά βαμμένη και δε γνωρίζει κακές λέξεις, όπως: φαλλός. Ούτε τις καλές. Όπως, ευγένεια. Γενικώς έχει πάθει την άγνωστη ... λέξη λεξιπενία.

Σε αυτόν τον άγνωστο κόσμο που ήρθε θα γνωρίσει και τον Άη Βασίλη.

Αυτός, είναι ένας που φοράει κόκκινα. Τον υποδεχόμαστε ως εξής (αντιγράφω εορταστικό κείμενο Δήμου της χώρας μας).

"Την Κυριακή 29/12/19 θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με τα ποδήλατά μας ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες!!! (τα θαυμαστικά δικά τους) Εάν δεν έχουμε ολόκληρη τη στολή δεν πειράζει... Το σκουφάκι (το κάτω σκουφάκι;) ή και κόκκινα ρούχα είναι αρκετά!!! (όπως ένα βρακί) Ραντεβού με τα ποδήλατά σας μικροί και μεγάλοι!!! Σας περιμένουμε!!! (όλα τα θαυμαστικά δικά τους)"

Τόσα θαυμαστικά μόνο αυτή η Πρωτοχρονιά τα αξίζει. Βάλτε της όσα θέλετε... Μας αξίζουν περισσότερα.

Θαυμαστικά πετάει κι ο έρωτας ενόψει 2020, βάσει τηλεοπτικής διαφήμισης, αντί για βέλη, φοράει και ζαρτιέρες.

Θαυμαστά τα έργα σου 20!!! 20!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα