Λαθρομετανάστευση-Εποικισμός της Ελλάδος

Τρίτη, 07 Ιανουάριος 2020 22:06 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

του Αριστείδη Μέλλου

Πατριώτες, Πατριώτισσες,
Για να αντιληφθούμε πληρέστερα το μέγιστο σημερινό πρόβλημα της Λαθρο-μετανάστευσης και τους κινδύνους που εγκυμονεί, για την ταυτότητα και την Εθνική συνοχή των λαών όλης της Ευρώπης είναι απαραίτητο, να ενδοσκοπήσουμε στις μύχιες επιδιώξεις των ενορχηστρών αυτής της σατανικής προσπάθειας, που την ονοματίζουν «Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση!»

Ασφαλώς ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο γεννήτορας που κατόπιν τον ακολούθησαν πολλοί της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και δι’ αυτής γενοκτονίας των λαών ήταν ο Richard Coudenhove Kalergi. Ο πατέρα του ήταν ο Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Goudenhove Kalergi με κάποιες ρίζες από την Βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama.

Ο Καλλέργης λοιπόν εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις του διπλωμάτη πατέρα του και κινούμενος στα άδυτα του παρασκηνίου κατόρθωσε να προσελκύσει τους πιο επιφανείς αρχηγούς κρατών και τους έκανε υποστηρικτές και συνεργάτες στο έργο της Ευρωπαϊκής ενοποίησης.

Το 1922 ίδρυσε το κίνημα “ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ” στην Βιέννη, που σκοπός του ήταν η δημιουργία μιας νέας Παγκόσμιας Τάξης, βασισμένης σε μια Ομοσπονδία των Εθνών υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών που θα κατέληγε στην δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Την προσπάθειά του αυτή χρηματοδότησε ο τραπεζίτης Max Warbourg, με 60.000 μάρκα και την κίνησή του στήριξαν Τσέχοι Πολιτικοί.

Ο Αυστριακός Καγκελάριος Ignar Seipel και ο επόμενος Πρόεδρος της Αυστρίας Karl Renner ανέλαβαν στην συνέχεια υπεύθυνοι για την καθοδήγηση του κινήματος της “Πανευρώπης”. Αργότερα προσχώρησαν Γάλλοι πολιτικοί, όπως ο Leon Bloum, o Aristige Briand, ο Ιταλός Πολιτικός Aleije De Casperi κ.λπ. Η πεμπτουσία του σχεδίου Καλλέργη συνίσταται στα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Οι παλαιοί Λαοί της Ευρώπης θα αντικατασταθούν δια της μεθόδου της επιμειξίας με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια μάζα ανθρώπων χωρίς ταυτότητα και ποιότητα, εύκολα ελεγχόμενη από την άρχουσα Τάξη.

Ο Καλλέργης ασυγκράτητος στην υλοποίηση του σχεδίου του διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και στη συνέχεια την διάλυση των ΕΘΝΩΝ μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση.

Κατά το “όραμα'' του Καλλέργη προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μια ελίτ, θέλει να αντικαταστήσει τους ομοιογενείς λαούς σε μια μικτή φυλή μαύρων, λευκών και Ασιατών.

Για να μας λυθεί η απορία ποια θα είναι αυτή η ελίτ, ο Καλλέργης μας διαφωτίζει επακριβώς. Λέγει λοιπόν ότι η δια της επιμειξίας των Λαών της Ευρώπης η μελλοντική Ευρασιατική νεγροειδής φυλή, όμοια στην εμφάνισή της με τους Αρχαίους Αιγυπτίους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.

Αναφέρει επίσης ανερυθρίαστα με στυγνή ωμότητα ότι η ηγέτιδα δύναμη στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη της Ευρώπης θα είναι ο Ιουδαϊσμός και προσδίδει εις αυτόν ανυπόστατα πνευματικά χαρακτηριστικά και τον αναγάγει στην κορυφή της Ελίτ της πνευματικής αριστοκρατίας της Ευρώπης. Άρα ο Καλλέργης είναι ο άνθρωπος και η εμπροσθοφυλακή των επιδιώξεων του διεθνούς σιωνισμού. Ο πλέον αποφασιστικός παράγων στην διαμόρφωση των διεστραμμένων απόψεών του ήταν η πρώτη γυναίκα του (σε ηλικία 13 ετών) η Ιουδαία Ida Roland που αργότερα θα γίνει φημισμένη ηθοποιός. Αντιλαμβάνεσθε οι επιρροές ήσαν πολύ μεγάλες.

Δυστυχώς όλα αυτά τα ψευδεπίγραφα γίνονται υπό την επίκληση της Δημοκρατίας, του αντιρατσισμού, των αρχών του ανθρωπισμού, αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και αποκρουστική, συγκρουόμενη με τις αρχές αυτές που τις διαστρεβλώνουν και εξευτελίζουν σκόπιμα, διότι κυρίαρχος σκοπός τους είναι να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια φασιστική διακυβέρνηση και θέλουν αποφασιστικά να το επιτύχουν μη διστάζοντες να προβούν και στη μεγαλύτερη γενοκτονία των λαών που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης.

Προς τιμήν του Καλλέργη ιδρύθηκε το βραβείο «Goudenhove Kalergi» με το οποίο κάθε δυο χρόνια βραβεύονται οι Ευρωπαίοι που έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy. Άρα σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει διαβρωθεί η ηγεσία της Ευρώπης από το πνεύμα Καλλέργη και δι’ αυτό υπονομεύει την πατρίδα μας στο θέμα της Λαθρομετανάστευσης, διότι εχθρός του περιούσιου λαού είναι ο ελληνισμός που πρέπει να εξαφανισθεί δι’ ανά ευδοκιμήσουν εκ του ασφαλούς οι σκοποί της Παγκοσμιοποίησης.

Εάν η Ευρώπη ήταν αλληλέγγυα προς την Πατρίδα μας, θα μπορούσε να μας βοηθήσει να κλείσουμε τα σύνορά μας στο Αιγαίο και στον Έβρο. Αντί αυτού όμως κλείνει τα δικά της σύνορα με τελείως ορατή την συνέπεια σε ελάχιστα χρόνια να γίνουμε Ισλαμικό Κράτος, διότι οι μεταναστευτικές ροές είναι ασταμάτητες.

Εσείς υπερήφανοι συνέλληνες θα επιτρέψετε να γίνουν όλα αυτά; Ασφαλώς ΟΧΙ. ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ διότι ερχόμαστε από πολύ μακρυά και είμαστε προορισμένοι να πάμε μακρύτερα διαχέοντες το φως του Ελληνισμού σε όλο τον κόσμο που στενάζει μέσα στο ψέμα και το σκοτάδι. Εμάς επέλεξε η μοίρα δια να δώσουμε τον ύστατο αγώνα δια να επαναπροσδιορίσουμε την ύπαρξη της ανθρωπότητας σε υγιείς πολιτιστικές και πνευματικές αξίες. Μας διατυμπανίζουν ότι υπάρχει δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα και βεβαίως στην Ευρώπη και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τον εποικισμό των λαθρομεταναστών. Πελώριο ψέμα διότι αυτό εύκολα θα μπορούσε να αντιστραφεί με τα κατάλληλα μέτρα για την στήριξη των οικογενειών.

Κύριοι σκοταδιστές της Παγκοσμιοποίησης,
Δεν είμαστε μάζα μη σκεπτόμενων ανθρώπων όπως επιθυμείτε εσείς, αλλά αποτελούμε ο καθένας από εμάς ξεχωριστές οντότητες με προσωπικότητα, αξία, πολιτισμό ενταγμένοι σε ένα σύνολο ισχύος, που θα σας σαρώσει και ο ήλιος της δικαιοσύνης θα ανατείλει για όλους.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ είναι δυο ακλόνητα εφαλτήρια Πνευματικά και Πολιτιστικά του αγώνα μας, που θα είναι μακρύς και αδυσώπητος αλλά νικηφόρος και σωστικός. Πιο κάτω θα αναφερθώ σε θέσεις της Οριάνας Φαλάτσι, μιας πολύ μεγάλης προσωπικότητας που διείδε πριν αρκετές δεκαετίες τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της ΕΥΡΩΠΗΣ, με διαμετρικά αντίθετες απόψεις από τα τσιράκια της Παγκοσμιοποίησης και κινείται στον αντίποδα των απόψεων Καλλέργη.

Η Οριάνα Φαλάτσι ισχυρίζεται και δικαίως ότι διαρκώς ποθούμενη λεία των Μουσουλμάνων ήταν πάντα η Ευρώπη και ο Χριστιανικός κόσμος. Για αυτή τη λαφυραγωγία, οι Μουσουλμάνοι μετέρχονται την αποτελεσματικότατη μέθοδο των γόνιμων σωμάτων των γυναικών τους. Στην υποδουλωμένη Ευρώπη όμως, «το θέμα της Ισλαμικής γονιμότητας έχει κηρυχθεί ταμπού που κανείς δεν τολμά να θίξει», καταγγέλλει η συγγραφέας και αν το προσπαθήσεις σε στέλνουν στο δικαστήριο λόγω ρατσισμού, ξενοφοβίας ή βλασφημίας, όπως συνέβη στην ίδια όταν κατηγορήθηκε για υποδαύλιση εθνικιστικού μίσους, γράφοντας για τις Μουσουλμάνες ότι πολλαπλασιάζονται σαν αρουραίοι. Ο Μπουμεντέν, πρόεδρος της Αλγερίας, ενώπιον της συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών το 1974 είπε: «Κάποια μέρα εκατομμύρια άνθρωποι θα εγκαταλείψουν το νότιο ημισφαίριο για να εισβάλλουν στο Βόρειο, σίγουρα θα έλθουν όχι ως αλλοδαποί αλλά ως κατακτητές και θα το καταλάβουν, εποικίζοντας το με τα παιδιά τους. Το σώμα των γυναικών μας θα εξασφαλίσει την νίκη».

Κατά τη διάρκεια μιας συνόδου που έγινε στο Βατικανό τον Οκτώβριο του 1999, για να συζητηθούν οι σχέσεις μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, ένας επιφανής και πολυμαθής εκπρόσωπος του Ισλάμ άφησε άναυδο το ακροατήριο, λέγοντας με άνεση και αυθάδεια: «Μέσω της Δημοκρατίας σας θα σας κυριεύσουμε και μέσω της θρησκείας μας θα σας επιβληθούμε».

Κατά την Οριάνα Φαλάτσι ο Δυτικός Κόσμος είναι καταδικασμένος να νικήσει τους Τσιχαντιστές διότι εάν δεν συμβεί αυτό και μας νικήσουν, θα εξαφανίσουν την ελευθερία μας, θα καταστρέψουν την ταυτότητά μας, την τέχνη μας, την επιστήμη, τις αξίες μας, τις χαρές μας. Με ποιά λογική συνεχίζουμε να σεβόμαστε αυτούς που δεν σέβονται εμάς;

Τι αξιοπρέπεια είναι αυτή να υπεραμυνόμαστε του πολιτισμού τους όταν αυτοί απεχθάνονται τον δικό μας;

Προσέξετε εδώ! Στην ζωή και την Ιστορία υπάρχουν στιγμές που δεν επιτρέπεται ο φόβος. Στιγμές που ο φόβος είναι ανήθικος και απολίτιστος. Έτσι, όσοι λόγω αδυναμίας ή βλακείας ή για να το έχουν δίπορτο αποφεύγουν τις υποχρεώσεις που επιβάλλει αυτή η αναμέτρηση, είναι όχι μόνον δειλοί αλλά και μαζοχιστές.

Η Οριάνα Φαλάτσι είχε προβλέψει το αδιέξοδο της επέμβασης της Συρίας, που θα ενδυνάμωνε το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Παρά να το αποδυνάμωνε. Επίσης καυτηριάζει την υποκρισία των Ευρωπαίων Φεμινιστριών λέγοντας «γιατί δεν προβαίνετε σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Πρεσβεία του Αφγανιστάν ή της Σαουδικής Αραβίας; Ή απλά δεν σας καίγεται καρφί για τις αδελφές σας τις μουσουλμάνες επειδή τις θεωρείτε κατώτερες; Σ’ αυτή την περίπτωση ποιος είναι ο ρατσιστής εγώ ή εσείς;».

Στα βιβλία της κάνει λόγο για “ανεξήγητα φιλο-ισλαμική καθολική Εκκλησία” και τονίζει πως οι Μουσουλμάνοι έχουν μάθει πως να επηρεάζουν προς όφελός τους τον ΠΑΠΑ, καλώντας μάλιστα τον Ρωμαιοκαθολικό Ιεράρχη να έλθει στα συγκαλά του.

Ο Στρατηγός ΝΤΕ ΓΚΩΛ, η μεγαλύτερη κατά την γνώμη πολλών πολιτική φυσιογνωμία της Μεταπολεμικής Ευρώπης, είχε προσδιορίσει και συνοψίσει σε τρεις θεμελιώδεις αρχές τις αρχές της Ενοποίησής της: 1ον Χριστιανική Πίστη, 2ον Τον Ελληνορωμαϊκό Πολιτισμό και 3ον Τα σύνορά της. Απ' αυτές τις αρχές που έθεσε ο Μέγας αυτός άνδρας δεν υφίσταται καμμιά με συνέπεια να μην έχει διαμορφώσει συνεκτική ταυτότητα των μελών της κι έτσι η διάλυσή της να είναι θέμα χρόνου. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας ότι το πεπρωμένο της ΕΥΡΩΠΗΣ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις αρχές του Ελληνισμού που σ’ αυτές οφείλει τον Πολιτισμό της και όχι να προσδεθεί στο άρμα του Ισλαμισμού που θα μας καταστρέψει και εξαφανίσει όλους μας.

Επιτέλους οι πειθήνιες Ευρωπαϊκές εξουσίες ας σηκώσουν το ανάστημά τους στα ύπουλα σχέδια της παγκοσμιοποίησης που ενορχηστρωτής είναι ο περιούσιος λαός.

Θεωρώ ότι σε κρίσιμες στιγμές που διακυβεύεται η Εθνική μας υπόσταση, το ελάχιστο που έχω να κάνω είναι, σε πρώτη φάση να πάρω θέση και να προβώ σε προτάσεις που βεβαίως θα εμπλουτισθούν και θα ενισχυθούν και απ’ άλλες, συναγωνιστών, που θα αποτελέσουν την υγιή μας σταθερή αφετηρία για σοβαρούς και υπεύθυνους αγώνες θεμελιωμένους σε ακλόνητες βάσεις.

1ον Άμεση παύση των ροών στο Αιγαίο και στον Έβρο και εν ανάγκη κλείσιμο των συνόρων εφ’ όσον οι Ευρωπαίοι δεν ανοίγουν τα σύνορά τους, με αποτέλεσμα να έχουμε αποθήκευση ψυχών και με τελείως ορατόν τον κίνδυνον της πληθυσμιακής ανατροπής, και εντός τακτού χρονικού ορίζοντα την μετατροπή της Πατρίδος μας σε Ισλαμικό Κράτος.

2ον Να παύσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις να είναι οι θεραπαίνιδες των Εποικιστών Εισβολέων αποπροσανατολιζόμενες από το κύριον καθήκον τους που είναι η Εθνική ασφάλεια.

3ον Η κατανομή των ΕΠΟΙΚΩΝ σε όλη την Επικράτεια με πρόσχημα την αποσυμφόρηση των νησιών, που είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζουν σημαντικότατο πρόβλημα με προεκτάσεις Εθνικές, γεωπολιτικές, Κοινωνικές κ.λπ., είναι εκ των πραγμάτων γράμμα κενό, διότι ανατροφοδοτούν το πρόβλημα οι διαρκώς αυξανόμενες ορδές εποίκων που εισβάλλουν άνευ καμίας αντίδρασης στο νησιωτικό Ελληνικό Χώρο και όχι μόνον.

Για τους λόγους αυτούς πρέπει άμεσα, με κλείσιμο των συνόρων, να κοπεί ο ομφάλιος λώρος των αυξανομένων ροών τελείως και, εφ’ όσον οι Ευρωπαίοι οι «φίλοι μας» δεν συνεργάζονται μαζί μας, να αποδεσμευτούμε έστω και μονομερώς από το Δουβλίνο και τη Συνθήκη ΣΕΝΓΚΕΝ. Σημειώνω εδώ ότι στην συνθήκη Δουβλίνο 2 προβλέπεται ότι εφ’ όσον τίθεται από την είσοδο μεταναστών ζήτημα Εθνικής ασφάλειας και είναι μη διαχειρίσιμη η κατάσταση, δύναται η Ελληνική Κυβέρνηση να προβεί σε άρση του Δουβλίνου 2, αλλά δυστυχώς οι δουλικοί κυβερνήτες μας δεν εκμεταλλεύονται αυτήν την διάταξη.

4ον Εάν τηρηθούν τα ανωτέρω ανοίγει ο δρόμος για έξοδο από την χώρα όλων των λαθρομεταναστών, εκτός ίσως κάποιων ελαχίστων περιπτώσεων που έχουν την επιστημονική και πνευματική υποδομή, καθώς και την θέληση να προσφέρουν στην Πατρίδα μας, ενσωματούμενοι στην κοινωνία μας αφού μετέλθουν της Ελληνικής Παιδείας.

5ον Υποβάλλω ένα εύλογο ερώτημα απευθυνόμενος σε κάποιους κατ’ ευφημισμόν «προοδευτικούς και φιλανθρώπους» συμπολίτες, που διάκεινται φιλικώς στις ροές μεταναστών, ότι εφ’ όσον τους αγαπούν τόσο πολύ δια ποιούς λόγους δεν τους φιλοξενούν στο σπίτι τους;

6ον Η Πατρίδα μας επί μακρόν δέχεται εισβολή εποικιστών που έχει χαρακτηριστικά ασύμμετρης απειλής, δίκην πολεμικής σύρραξης και όλοι οι Συνέλληνες υποχρεούμεθα πλέον, τηρούντες το ακροτελεύτιον άρθρον του Συντάγματος, να την προστατεύσουμε κατ’ αρχήν επαναστατούντες κατά του ποικιλόμορφου δουλικού κατεστημένου του διαπλεκόμενου με ξένα συμφέροντα και σκοτεινών επιδιώξεων.

Ελληνικέ Λαέ, σήκωσε το κεφάλι και αντιστάσου στην εποικιστική λαίλαπα. Έτσι μόνον ο φωτοδότης Ελληνισμός με τις πανανθρώπινες αρχές του θα είναι το ακλόνητο σημείο αναφοράς του παγκόσμιου πολιτισμού στο διηνεκές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος