Έλεος και Κουράγιο Ελλάδα!

Είναι δυνατόν ο Μπογδάνος να είναι βουλευτής και δη της ΝΔ;

Τετάρτη, 10 Ιούλιος 2019 21:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Αυτό το «παλληκάρι» της Δημοσιογραφίας, της Δημόσιας Ζωής και -πρόσφατα- της Πολιτικής, δεν είχα την τιμή και την χαρά να έχω εκ του σύνεγγυς προσωπική γνωριμία. Τον «συνάντησα» στην οθόνη της τηλεόρασης, σε ώρες ηλίθιας βαργιομάρας. Και γελούσα• και θύμωνα μαζί του. Το μόνο που θυμάμαι ήταν το όνομά του: Κωνσταντίνος Μπογδάνος και το άτριχο της κεφαλής, γιατί «κεφαλικά» μοιάζουμε• πουθενά, μα πουθενά αλλού…
Τον ξαναβρήκα μπροστά μου από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του την Κυριακή των Εκλογών, για να μας ενημερώσει ότι εξελέγη βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία. Κι’ αν το κόμμα που κέρδισε τις εκλογές ρητά μας έχει διαβεβαιώσει ότι «εκπροσωπεί το νέο Ήθος και την Ποιότητα στην πολιτική», προσωπικά τελώ υπό αμφισβήτηση του ανωτέρω Πολιτικού Μηνύματος, αν λάβω στα σοβαρά την εν γένει στάση και συμπεριφορά του -θα μου επιτρέψετε την έκφραση- άφρονα Κώστα Μπογδάνου.
Επιεικώς και στις δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις του ήταν θρασύς και προκλητικός. Συνεχώς ως (χείριστος) καθηγητής μας κουνούσε το δάχτυλο και ασταμάτητα φώναζε: «Ξέρετε κάτι• κι’ αν δεν το ξέρετε σας το λέω για να το χωνέψετε καλά. Με ψήφισαν 20.000 Αθηναίοι…». Εε και, του απαντώ. Αν ακόμη «κυκλοφορούν» πολίτες που επιλέγουν ως βουλευτές «παλληκάρια» (από όλα τα υγιή κόμματα) με (α)κέφαλη ηθική και ύφος Κωνσταντίνου Μπογδάνου καλά να πάθουμε ό,τι νά 'ναι να πάθουμε.
Εκτιμώ ότι πρέπει η Ελλάδα να «περπατήσει» (στο εσωτερικό και εξωτερικό) με διαφορετικούς βηματισμούς και ρυθμούς και με αφετηρία το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αλί και τρισαλί αν ο (νέος) Ναός της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν αποτελέσει το υπόδειγμα της υπεύθυνης δομής της (νέας) Ελληνικής Κοινωνίας.
Πρέπει οι Έλληνες βουλευτές (είθε και ο κάθε άφρων Μπογδάνος) να εμπεδώσουν ότι είμαστε κουρασμένοι• απογοητευμένοι• και -κυρίως- θυμωμένοι, γιατί ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί αν μια τυχαία φλόγα προκαλέσει εθνική πυρκαγιά…
Όσο για την Νέα Δημοκρατία οφείλει άμεσα «να μαζέψει» τον βουλευτή της Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα