Σε λίγο δεν θα έχεις σπίτι και Πατρίδα να γυρίσεις…

Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 21:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ξεπούλησαν οι εθνομηδενιστές την Πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας….εσύ γιατί δεν μιλάς;
Εσύ Αστυνομικέ που δεν μιλάς, νομίζεις ότι επειδή παίρνεις ακόμη έναν μισθό και κάποια αναδρομικά που σου πέταξαν, θεωρείς ότι δεν έχεις ευθύνη; Πώς σου επιτρέπει η συνείδηση σου να πετάς χημικά στα παιδιά σου, στους παππούδες σου, στα αδέρφια σου; Ποιός σου δίνει το δικαίωμα να χλευάζεις αυτούς που υπερασπίζονται την ΠΑΤΡΊΔΑ ΣΟΥ; Σε λίγο δεν θα έχεις ΠΑΤΡΙΔΑ…
Εσύ δημόσιε υπάλληλε γιατί κοιτάς αμέτοχος;Φοβάσαι μην σε στοχοποιήσουν και χάσεις τον μισθό σου; Σε λίγο δεν θα έχεις μισθό….
Εσύ στρατιωτικέ που έδωσες όρκο να υπερασπίζεσαι μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος σου τα όσια και τα ιερά που είσαι; Σε λίγο δεν θα έχεις όσια και ιερά….
Εσύ αγρότη που καλλιεργείς την γή σου,γιατί δεν αντέδρασες; Είχες δουλειά να κάνεις είπες; Μα σε λίγο δεν θα έχεις γή να καλλιεργήσεις….
Εσύ επιχειρηματία που ήσουν όταν σε πουλούσαν; Έκανες μπίζνες και είχες σημαντικά ραντεβού να δεις;Μα σε λίγο δεν θα μπορείς να επιχειρήσεις…..
Εσύ ιερέα γιατί δεν ξεσηκώθηκες,να αγκαλιάσεις το ποίμνιό σου και να βγεις μπροστά;Τι περιμένεις;Σε λίγο το ποίμνιό σου θα αποτελείται από αλλόθρησκους…..
Εσύ χριστιανέ; Δεν μιλάς; Τα χριστιανικά σου καθήκοντα ξεκινούν και τελειώνουν σε μία ευπρεπή παρουσία την Κυριακή στην εκκλησία;Μα δεν γνωρίζεις ότι ο καλός χριστιανός είναι πρώτα καλός πατριώτης; Σε λίγο δεν θα έχεις εκκλησιά να λειτουργηθείς γιατί ΕΣΎ θα την έχεις πουλήσει….
Εσύ που πήγες εκδρομή και δεν αντέδρασες, γύρισες στο σπίτι σου; Σε λίγο δεν θα έχεις σπίτι να γυρίσεις….
Εσύ πολιτικάντη που πρόδωσες θα ξεφύγεις νομίζεις από την δίκαιη οργή του λαού; Ακόμη κι αν ξεφύγεις από τον λαό,δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις από το φοβερό δικαστήριο του ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΡΙΤΉ… Εσύ ψηφοφόρε που τους ψήφισες από ιδιοτέλεια, τώρα τι κάνεις; Κάθεσαι στον καναπέ σου; Σε λίγο δεν θα έχεις δικαίωμα ψήφου…
Εσύ νεαρέ που καθόσουν στην καφετέρια γιατί δεν σηκώθηκες να μπείς στην πορεία,αλλά γελούσες και κορόιδευες;Μα σε λίγο δεν θα μπορείς να γελάσεις……
Εσύ που κάθεσαι αμέτοχος,να θυμάσαι ότι εάν είχες παρουσιαστεί όταν η Πατρίδα σε κάλεσε, ίσως να μην μπορούσαν να προδώσουν…. Αναλογίσου την ευθύνη που κουβαλάς στους ώμους σου και την απολογία που θα δώσεις στην ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ και κλάψε πικρά….
Νίκος Ανδρεαδάκης
Μέλος Συλλόγου Φίλων των Απανταχού Κρυπτοχριστιανών
simeiakairwn

Η Άνοιξη στην Ελλάδα θα είναι η τελευταία και παντοτινή...
Περιμένετε τώρα τα πιο δύσκολα, γι’ αυτό, προσέξτε μη χαθείτε από τον ΧΡΙΣΤΟ. Θα έλθουν πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, η μόνη ελπίδα και σωτηρία σας είναι ο Ουράνιος Πατέρας, ο Υιός του, η Αγία Τριάδα και η πίστις σας προς Αυτήν. Η πίστης όμως δεν αρκεί χωρίς μετάνοια και εξομολόγηση.
Να είσθε προετοιμασμένοι διότι στο όνομα του Χριστού θα μαρτυρήσουν πολλοί και θα είσθε μάρτυρες αυτής της μαρτυρίας.
Εφαρμόζουν αυτήν την ώρα την καταστροφή της ανθρωπότητας αλλά χωρίς να έχουν λογαριάσει τον ΧΡΙΣΤΟ. Όλα θα γίνουν βάσει του σχεδίου του ΘΕΟΥ…
Θα δείτε σε λίγο την χώρα σας να ανθίζει, επίσης όμως θα δείτε να μαραζώνουν άλλες χώρες, δεν μπορεί η άνοιξις των εποχών να περάσει σε όλους το ίδιο.
Αλλά η παγωμάρα μετά την άνοιξη θα πλήξη παγκοσμίως τον υπόλοιπο κόσμο ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ.Μην χάσετε το κουράγιο σας...
Σας προετοιμάζω ότι θα περάσετε πολύ περισσότερα δεινά, σας υπενθυμίζω όμως ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας έχει αφήσει την Μητέρα του για προστασία, θα βρίσκεται πάντοτε με σας και μέσα στην ψυχή σας .
Σύντομα θα ζήσετε, παιδιά μου, τις καλύτερες ημέρες αυτής της ζωής στην Γη …
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, επίσης να μην θορυβηθείτε όταν θα δείτε δίπλα σας κάποιον να πεθαίνει αβοήθητος.
Παιδιά μου Ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θα σας αφήσει ποτέ, δεν θα αφήσει την χώρα μας και τους απανταχού πιστούς εις Αυτό...
Σύντομα θα δείτε όσους πιστεύουν ακόμα στο χρήμα, να τους φύγει από την μια μέρα στην άλλη από τα χέρια τους.
Σας μιλούν για μεγάλη ανάπτυξη, θα ακούσετε ότι θα έλθει η μεγάλη βοήθεια που περιμένετε.
Παιδιά μου μην τους πιστεύεται, είναι πιο δαίμονες από τον δαίμονα, την ώρα που θα πουν ότι θα σας δώσουν την βοήθεια, ετοιμασθείτε να τους δώσετε το μεδούλι σας…
Eυχαριστούμε τον φίλο GEWKWN

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα