«Μήνυμα από τον Κύριο, συγκλονίζει»

Γέροντας Νεκτάριος ο Αγιορείτης - Εις το Όνομα της Αγίας Τριάδος

Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 20:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Σταύρωσε το κεφάλι σου και πάρε το χαρτί. Ο Κύριος της Δόξης, παιδιά μου, ομιλεί. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός σας ομιλώ απ’ τον Πανάγιο Τάφο. Την προσοχή σας, τέκνα μου, για λίγο θέλω να ‘χω.
Προτού διαβάσετε τη γραφή κάνετε το Τρισάγιο. Και εγώ κρυφά μέσ’ τις καρδιές θα δώσω Λόγο Άγιο.
(Τρισάγιο) Άγιος ο Θεός, Άγιος Ισχυρός Άγιος Αθάνατος, Ελέησον ημάς, Παναγιά τριάς …
Πουλήσαν την Ελλάδα. Βάλαν υπογραφή. Δώσαν τον άγιο τόπο για μια χούφτα φακή. Πουλήσαν την Ελλάδα. Την χώρα των αγίων. Την χώρα των ηρώων, οσίων και Μαρτύρων. Τριάντα αργύρια πήραν στου Άθωνα τη χώρα. Αέρας, γη και θάλασσα δεν σας ανήκουν τώρα.
Ξέρατε τι πιστεύανε αυτοί που κυβερνάνε. Απ’ το δικό σας χέρι την Ελλάδα ξεπουλάνε. Τους αρνητές ψηφίσατε. Τους διώκτες του Σταυρού. Της Κάρτας του Πολίτη. Του γάμου του πολιτικού. Δικιά σας η υπογραφή. Γιατί δικό σας χέρι, της αρσενοκοιτίας το νόμο έχει φέρει.
Η Εκκλησία μου διώκεται, και τα πιστά παιδιά μου. Ο Οικουμενισμός, λύκος στα πρόβατά μου. Βάλατε στα σχολεία τη δόλια πανθρησκεία. Δεν ξέρουν τα ελληνόπουλα για την Ορθοδοξία.
Δεν ξέρουν τώρα τα παιδιά για το άγιο ’21. Δεν ξέρουν πια τι χρώμα έχει η ελληνική σημαία.
Βγάλατε από τη σημαία το σήμα του Σταυρού. Το ΌΧΙ του ’40 έγινε ΝΑΙ παντού.
Για ποια πατρίδα θ’ αρνηθούν τον Δούρειο τον Ίππο, όταν οι ίδιοι πάτησαν του Σταυρού τον τύπο;
Το ‘21 σήκωσαν τον Τίμιο Σταυρό, γιατί ήτανε σημαία το σύμβολο αυτό. Ελλάδα και Σταυρός ήταν και είναι ένα. Πουλήσαν την Ελλάδα. Πουλήσατε και μένα. Με νέα λόγχη κεντρίσατε την άγια πλευρά μου. Στα χέρια μου ξανά καρφιά εβάλατε παιδιά μου.
Ιούδες τώρα είναι πολλοί στην χώρα τη δικιά μου. Χωρίς τώρα ένα αργύριο πουλήσαν τη καρδιά μου.
Μα την υπογραφή την έβγαλα. Την έσβησα με το αίμα που έχω στις παλάμες μου. Στα άχραντά μου χέρια. Το αίμα το δικό μου έκαψε τα χαρτιά. Η αύρα του Αιγαιοπελάγους πέταξε μακριά.
Ούτε το ίχνος τους δεν θα βρεθεί, όσα αυτά υπογράψαν. Του Μανταμάδου το σπαθί μεσ’ τις καρδιές τους εβάλαν.

Υπόσχεση του Χριστού μας
«Η Κωνσταντινούπολη πάλι σε σας να έρθει!!»
Μεσ’ την Κωνσταντινούπολη ευρίσκομαι, παιδιά Μου. Η Παναγιά των Βλαχερνών ευρίσκεται κοντά Μου.
Τω τη Υπερμάχω ψάλεται μεσ’ την Αγιά Σοφία. Άγγελοι ετοιμάζουν τη Θεία Λειτουργία. Έρχεται η ώρα τέκνα μου που «ευλογητός» θα πω. Τεκνία, η ώρα έφτασε. «Τα σα εκ των σων» να πω.
Οι Τούρκοι ετοιμάζονται το Αιγαίο να κουρσέψουν. Μα έρχεται η στιγμή στα χέρια μου να πέσουν. Η Πόλις θα γίνει ελληνική. Λάμπει η Μ. Ασία. Λάμπει η Κωνσταντινούπολη και η Καππαδοκία. Το αίμα των Μαρτύρων βοά σε μένα εμπρός. Το στόμα του Αρχάγγελου θα πει «Στώμεν καλώς». Η Υπερμάχω Στρατηγός κρατάει το καντήλι, που άναβε στη Λειτουργία την μαύρη ώρα εκείνη.
Εγώ το αποφάσισα η Πόλις να τουρκέψει. Μα τώρα το υπόγραψα σε σας πάλι να έρθει. Θα γίνει η Πόλη ελληνική. Χαρείτε Χριστιανοί. Απ’ την Κωνσταντινούπολη καμπάνα θ’ ακουστεί.
Προτού όμως σημαία ψηλά να υψωθεί, η Ελλάδα θα πονέσει και θα ταπεινωθεί.
Θα έρθετε εδώ με χαμηλό το βλέμμα. Θα έρθετε εδώ με κλάμα και με αίμα. Μα όταν τότε θα ψαλεί ο ύμνος της Μητρός μου, τα άνθη θα ανθίσουν με μιας παντού στον κόσμο. Θα ευωδιάζει όλη η γη. Θα ψάλλουν τα αηδόνια. Κι απ’ τις ψηλές τις κορυφές θα λιώσουνε τα χιόνια.Ο αέρας θα πλημμυρίσει τη χάρη τη δική μου. Η κάθε μια αναπνοή θα έχει την ευχή μου.
Ο Παντοκράτωρ ομιλώ. Σας δίνω ευλογία. Απ’ τον Πανάγιο Τάφο σας ευλογώ τεκνία.
Αμήν και τω Θεώ δόξα!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα