ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΡΟΣ τον ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ και ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ !!!!

Τετάρτη, 07 Νοέμβριος 2018 20:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Το ηλιόλουστο εκείνο πρωινό της 28ης Οκτωβρίου του 2018, ο Κωνσταντίνος ΕΝΟΙΩΣΕ μέσα του το Δωρικό Εγερτήριο !!! Με την ορμή που διακρίνει τα νιάτα, ΟΡΜΗΣΕ στα Βορειοηπειρωτικά βουνά με έναν απίθανο ενθουσιασμό !!!
Η ΑΙΤΙΑ;; Την ημέρα εκείνη που ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΙΜΟΥΣΕ τους νεκρούς Ήρωες Του που έπεσαν στα Βορειοηπειρωτικά βουνά αλλά και είπαν το ΟΧΙ, οι Αλβανοί Αστυνομικοί που σε παρακολουθούσαν από ΠΟΛΥ καιρό, ΗΡΘΑΝ στο ΣΠΙΤΙ σου και ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ την Ελληνική Σημαία !!! ΚΤΥΠΗΣΑΝ με τα Κοντάκια των όπλων τους τη βασανισμένη σου ΜΑΝΑ, Χλεύασαν τον Πατέρα σου, ρήμαξαν το σπίτι σου !!!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ !!! Πήρες το όπλο και πυροβόλησες στον αέρα !!! Σαν ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ σκυλιά εκείνη τη στιγμή οι διώκτες σου ξεχύθηκαν πίσω σου!!!
Μη έχοντας άλλη επιλογή ΟΡΜΗΣΕΣ στα Βορειοηπειρωτικά βουνά !!! Ήξερες ότι είχες να κάνεις μ` έναν εχθρό πολυαριθμότερο, και με έναν οπλισμό ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ανώτερο από τον δικό σου!!! Με ελικόπτερα, με Αεροπλάνα, αλλά και Drone με Θερμικές κάμερες !!!
ΚΑΙ όμως ΔΕΝ λιποψύχησες!!! Φτερωμένος από την ΠΙΣΤΗ στο Θεό, και με τη βεβαιότητα πως σε σκέπει η Παναγία, με το ΔΙΚΙΟ του αγώνα και την αγάπη για την Ελευθερία, ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΣ στο βουνό ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ με τη λαμπρή Ιστορία του Ελληνισμού, αλλά και την παράδοση του Ηρωισμού !!! Άγγιξες ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ την κορυφογραμμή του ΘΡΥΛΟΥ !!!
ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Αιώνιων Αξιών, έστησες στο Κορφοβούνι αυτό, το λάβαρο της παλικαριάς σου ! Εκεί ΦΩΝΑΞΕΣ το νέο ΟΧΙ και την Ιαχή ΑΕΡΑ !!! Τούτη η ΑΡΝΗΣΗ της υποταγής σου και η γενναία και υπερήφανη ΑΠΟΔΟΧΗ της οποιασδήποτε θυσίας, ήταν ΟΔΥΝΗΡΟΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ στον κατακτητή σου !!! Την ώρα όπου 150 Αλβανοί οπλισμένοι σαν αστακοί σε είχαν κυκλώσει και από πάνω σου πετούσαν ελικόπτερα πολεμικά, το ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ στάθηκε σε ένα ταπεινό ΕΡΗΜΟΚΛΗΣΙ του απέναντι βουνού !!! Πήρες θάρρος !!!
Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ταξίδεψε αστραπιαία στον Αιωνόβιο Πλάτανο του χωριού σου !!! Έφερες μπροστά σου το στεφάνι της μάνας σου, τον σκουριασμένο γκρα του πατέρα σου, και το ΤΡΥΠΙΟ αμπέχονο, που ήταν κρεμασμένα στην Ιερά γωνιά του σπιτιού πλάι στο ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ και στο καντήλι !!!! Το καντήλι που με την τρεμάμενη φλόγα του σου ΕΣΤΕΙΛΕ μυστικά και φοβερά ΜΥΝΗΜΑΤΑ, για να ΑΝΤΕΞΕΙΣ την επίθεση του εχθρού και να ΜΗ λυγίσεις !!!!
ΕΦΕΡΕΣ στο μυαλό σου το χθεσινό βράδυ που κοιμήθηκες ΑΓΚΑΛΙΑ με τη μανούλα σου και τον πατέρα σου, για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά σ' αυτόν το μάταιο κόσμο, ΛΕΣ και το ήξερες ότι ΔΕΝ θα τους ξανα αγκαλιάσεις ποτέ !!! Εκείνη τη δύσκολη ώρα σκέφθηκες ότι οι εχθροί σου ΗΡΘΑΝ για να σου κάψουν τον Πλάτανο, να ΡΗΜΑΞΟΥΝ το ξωκλήσι, να ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ το στεφάνι της ΜΑΝΑΣ και να ΓΕΛΑΣΟΥΝ με τον Γκρα και το τρύπιο αμπέχονο του πατέρα, που είναι φυλαγμένα πλάι στην Εικόνα του Χριστού και της Παναγίας Μητέρας του, της ΣΚΕΠΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!
ΞΑΦΝΙΚΑ όλα αυτά ΧΑΘΗΚΑΝ από μπροστά σου, ΟΤΑΝ ένιωσες ένα κάψιμο στο πόδι !!! Ήτανε σφαίρα που σε χτύπησε! Πλημμύρισες στο ΑΙΜΑ !!! Οι Δολοφόνοι σου ουρλιάζοντας και αλαλάζοντας , σε κύκλωσαν, σε άρπαξαν, και άρχισαν να σε ΣΒΑΡΝΙΖΟΥΝ 70 μέτρα, γεμίζοντας όλη αυτή την διαδρομή με το ΑΙΜΑ ΣΟΥ !!!... Ξαφνικά ΕΝΟΙΩΣΕΣ μια δύναμη και πετάχτηκες ΟΡΘΟΣ!!! Τους ΚΟΙΤΑΞΕΣ στα μάτια, ΑΝΟΙΞΕΣ τα χέρια , και φώναξες "ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ", "ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ " !!!
Εκείνη τη στιγμή ΔΕΧΤΗΚΕΣ μία σφαίρα στο κεφάλι , και μία στο στήθος.... Ξεψύχησες αμέσως !!!
ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ! ΔΕΝ νικήθηκες!!! ΝΙΚΗΣΕΣ !!! Γιατί είχες το ΔΙΚΙΟ με το μέρος σου !!! ΝΙΚΗΣΕΣ !!! Γιατί δεν πολέμησες για να κατακτήσεις αλλά για να υπερασπιστείς τα Ιερά μας !!! ΝΙΚΗΣΕΣ !!! Γιατί έκανες τον Απανταχού Ελληνισμό να φουσκώσει τα στήθη του από υπερηφάνεια αλλά και οργή συνάμα !!!
ΑΔΕΛΦΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ !!! Σαν γνήσιος Έλληνας ΑΨΗΦΙΣΕΣ των εχθρών σου την δυσβάσταχτη υλική υπεροπλία ,που συνοδεύει κατά κανόνα τους Ελληνικούς αγώνες !!! ΕΜΕΙΝΕΣ και ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ως το τέλος εμψυχωμένος από τα Ιδανικά της Πίστεως και της Πατρίδος μας, που είναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΕΡΑ από οποιαδήποτε και οσηδηποτε ύλη. !!!
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ !!! Το ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ έγινε ΣΙΦΟΥΝΑΣ που θα αντηχήσει ΝΙΚΗΤΗΡΙΟΥΣ αλαλαγμούς και παιάνες δόξας !!! Να είσαι σίγουρος γιαυτό !! Ο φίλος σου ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ, από τη ΣΠΑΡΤΗ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα