Έλληνα κατάλαβες τώρα γιατί...!!!

Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 20:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΑ,ΘΥΜΑΣΑΙ πού στρατιές νέο- κουλτουριάρηδων στα ΜΜΕ (από τα μέσα της δεκαετίας του `90 και μετά) αποκαλούσαν με έμφαση ΑΥΤΟΥΣ που μιλούσαν με θέρμη για την Ελλάδα «εθνικιστές»;;;
Π.χ. και τι έγινε που κάποια αλητόπαιδα, αναρχικοί, ή μαθητές, ή φοιτητές ΕΚΑΨΑΝ την Ελληνική Σημαία ....μαγκιά τους!!! Τι σημασία έχουν οι παρελάσεις, κ.λ.π.
ΘΥΜΑΣΑΙ το γιατί όλοι σχεδόν οι πολιτικοί μιλούσαν σε κάθε ευκαιρία είτε διά ζώσης είτε από τηλεόρασης ότι είναι .... απρεπείς και ανάρμοστες για όλους εμάς οι «εθνικιστικές» κορώνες;;; (Οι λίγες φωνές ήταν... γι`αυτούς φαιδρές... και η σάτυρα έδινε και έπαιρνε... και εσείς προβληματισμένοι και ...μαγκωμένοι)!!!
Κατάλαβες τώρα γιατί:
- ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ την Πίστη και την Αγάπη για την Ελλάδα την Πατρίδα μας;;;
- ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ για την τάχα ... απλοποίηση της γλώσσας.. μονοτονικό κ.λ.π.;;;
- ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ την ΙΣΤΟΡΙΑ (στα σχολεία) με αναφορές για συνωστισμούς (Σμύρνη) ... για ένα Βυζάντιο που δεν έχει σχέση με την Ελλάδα .... για ένα εγκληματία ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ...
Και τόσες άλλες αλλαγές στα εκπαιδευτικά βιβλία... δήθεν στο πνεύμα καλής γειτονίας και πάντα όμως με μονομερή υιοθέτηση της, τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ!!! (αφήστε που όλους σχεδόν τους ΗΡΩΕΣ της Ιστορίας μας ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ σε ....«αδελφές»!!!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ παράλληλα:
- ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ το πορτοφόλι με πιστωτικές κάρτες και υπερκαταναλωτική διάθεση;;; (εορτοδάνεια, διακοποδάνεια, επιπλοδάνεια κ.λ.π...)
- ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ τι είναι προτιμότερο το «χρήμα», το ωραίο SUV, το λουσάτο σπίτι από την ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΞΙΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΣΗΜΑΙΑ , ΘΡΗΣΚΕΙΑ !!!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ σε έπεισαν ότι το τρίπτυχο «Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια» είναι κατάπτυστο, εθνικιστικό, έως και ναζιστικό !!!.....
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ σε οδήγησαν εκεί που ήθελαν για να είσαι «in» στις κοινωνικές εκδηλώσεις;;;....ΥΠΕΞΑΙΡΟΝΤΑΣ απ' το μυαλό σου το φιλοσοφικό «το απλό είναι και το πιο ωραίο» !!!
ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ όλων αυτών .... «ότι ΜΑΖΙ τα φάγαμε» !!!
Κι΄ όλα αυτά Γ Ι Α Τ Ι;;;
ΓΙΑ να μπορείς αδερφέ μου ΕΛΛΗΝΑ να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αλλά και τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ευκολότερα και χωρίς συνειδησιακή φόρτιση και ενοχικά αισθήματα και συναισθήματα στην «υπερεθνική και τραπεζική ελιτ»!!!
Σ' αυτούς δηλαδή που τώρα σε έχουν πακετάρει σε ένα ΠΟΛΥ -ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΟ!!! (το τύλιγμα της καπνιστης ρέγγας) !!!
ΓΙ` ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ,είσαι απλά ένας «αριθμός» !!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙΣ !!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΑΝ και τους ΑΝΗΚΟΥΝ ήδη οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που εμείς ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ επί χρόνια!!!
ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ... η ακόμα να το καταλάβεις;;;
ΚΑΙ να ξέρεις ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!
ΓΙΑΤΙ όσο ΖΟΥΜΕ μπορούμε να σηκωθούμε ΞΑΝΑ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti