Η Ελλάδα ξύπνησε και δεν ξαναγυρίζει στο κρεβάτι της εντατικής ξανά!

Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018 20:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ο Άγιος Δημήτριος ήταν στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσ/νικης φανερά. Τώρα σας λέω ότι στο συλλαλητήριο των Αθηνών στο Σύνταγμα στις 4-2-2018 ημέρα Κυριακή θα βρίσκονται όλοι οι Αθηναίοι Άγιοι (Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης, Αγία Φιλοθέη, πάπα - Νικόλας Πλανάς κλπ) αλλά και ο Παπαδιαμάντης, ο Κόντογλου κλπ. Όλοι αυτοί θα είναι στο Σύνταγμα μαζί σας! Με το πνεύμα τους μαζί σας επίσης θα είναι ο Λεωνίδας, ο Παπαφλέσσας, ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης, ο Αθανάσιος Διάκος, και όλοι οι Έλληνες που έχυσαν το αίμα τους για την Πατρίδα μας.
Εκεί θα βρίσκονται επίσης όλοι όσοι αγωνίστηκαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Επίσης θα βρίσκονται μαζί σας εκείνη την ημέρα με το πνεύμα τους όλοι οι Αθηναίοι φιλόσοφοι (Σωκράτης, Πλάτωνας, Σόλων κλπ).
Εκεί θα βρίσκεται προπάντων ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ !!!
Εμείς θα είμαστε εκεί πρώτα ο θεός, για να διατρανώσουμε ότι είμαστε με την Αλήθεια και το Δίκαιο, την Πίστη και με την ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Η Ελλάδα ξύπνησε και δεν ξαναγυρίζει στο κρεβάτι της εντατικής ξανά !!!
Τίποτε δεν μπορεί να σβήσει την σπίθα που άναψε και έγινε φωτιά που θα κατακάψει τα πάντα !!!
Γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ ο Έλληνας έχει μάθει, έχει δει την αλήθεια !!!
Αποκαλύφθηκε το ψεύδος στα μάτια του και έγινε καταφάνερη η αλήθεια !!
Δεν περιμένουμε πλέον από κανέναν Σωτήρα να μας σώσει. Μόνος Σωτήρας είναι ο θεός που είδε το λαό Του ενωμένο. Και είδε ότι ο λαός Του αγαπάει την Πατρίδα του, το σπίτι του, τη γή του, την οικογένειά του !!!
Μας πρόδωσαν σχεδόν όλοι. Πολιτικοί ηγέτες, ο Αρχιεπίσκοπος με τους περισσότερους Ιεράρχες, δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά κανάλια, κινήματα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης κλπ...
Όμως ούτε εμείς πτοηθήκαμε, ούτε συνεχίζει να πτοεί κάτι το ηθικό των Ελλήνων, γιατί όλοι σχεδόν οι Έλληνες που αγαπούν την Πατρίδα τους, είναι πλέον ξεσηκωμένοι και τίποτε δεν μπορεί να συγκρατήσει την ορμή μας που εξελίσσεται σε χείμαρρο !!!
Θα «βουλιάξει» το Σύνταγμα για τη Μακεδονία!!!
Θα φωνάξουμε λοιπόν «Μέχρι εκεί και μη παρέκει» το «παρακάνατε», «υπάρχει ένα όριο που δεν θα ξεπεράσετε» !!!
Σήκω λοιπόν Έλληνα, Λάκωνα και πιάσε τις άκρες σου που είναι στον ουρανό και όχι στα κομματικά επιτελεία!
ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti