Το ρεζιλίκι μιας καθημερινότητας που σε αφήνει άφωνο

Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 20:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσημα ότι και τα τέσσερα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών για τις τηλεοπτικές άδειες έχουν ελεγχθεί και είναι όλα εντάξει. Λίγες ώρες μετά ξεκίνησε το... Δελφινάριο. Το πόθεν έσχες του ενός ήταν ένας ξερότοπος στην Ιθάκη που τον συμπεριέλαβε σαν εγγύηση! Δηλαδή πώς θα λειτουργήσει το κανάλι; Θα πουλά στρέμματα για να αγοράζει κάμερες; Γιατί όπως φάνηκε ο τύπος είναι άφραγκος.
Μετά είχαμε την έφοδο δικαστικών στα γραφεία της συζύγου του κ. Στουρνάρα. Έγινε γνωστό ότι ο κ. Στουρνάρας δεν συμφωνούσε με τα πρόσωπα που προωθούσε η κυβέρνηση για το ΔΣ της τράπεζας ενώ έχει εντοπίσει θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Μετά το "ντου" όλα καλά;
Είχαμε και την υπόθεση Ντογιάκου. Τον τιμώρησαν πειθαρχικά ώστε να μην μπορεί να επανεκλεγεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Μπορεί να το είχαν πετύχει αν δεν είχαν ξεχάσει να του... κοινοποιήσουν την απόφαση (εδώ αξίζει η ουρανομήκης κραυγή "Ελλαδάρα!". Τώρα ψάχνουν να βρουν ποιος ολιγώρησε αλλά ως γνωστόν στην χώρα μας δεν υπάρχει ποτέ κάποιος υπεύθυνος)
Λίγο μετά είχαμε περιστατικό Άμποτ και Κοστέλο, Φράνκο -Τσίτσιο, Χοντρού - Λιγνού κ.ο.κ. Δυο της... μαχητικής δημοσιογραφίας φορώντας περούκες και γυαλιά παρακολουθούσαν λέει τον Παππά στη Νέα Υόρκη για να καταγράψουν το άσκοπο ταξίδι του εκεί!
Να μην ξεχάσω ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε εξαγγείλει σε ομιλία του στο κόμμα την σύλληψη Μητσοτάκη "αλλά ήταν ένα αστείο" όπως είπε η κυρία Γεροβασίλη. "Δεν θα συλληφθεί".
Αυτή είναι η επικαιρότητα των τελευταίων ημερών σε μια χώρα που καταστρέφεται σε όλα τα επίπεδα: Στην οικονομία, στην κοινωνική συνοχή, στον σχεδιασμό, στην πορεία της προς το μέλλον, στην κοινή λογική.
Ατάλαντοι άνθρωποι παντού έχουν τα ηνία της πολιτικής και της ενημέρωσης και έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα παρακμιακό καφενείο τεμπέληδων που στην καθημερινότητά του μόνο λογομαχούν. Αυτό ζούμε και δεν μπορώ να θυμηθώ πότε η κατάσταση στην χώρα ήταν τόσο εξευτελιστική. Πραγματικό ρεζιλίκι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti